Incendiu puternic în subsolul unui bloc din Piaţa Romană. Un pompier a fost RĂNIT VIDEOUn incendiu puternic a izbucnit marţi la o ţeavă de gaze din subsolul unui bloc aflat în reabilitare din zona Piaţa Romană din Capitală. Un pompier a fost rănit în timpul intervenţiei.

Incendiu puternic in subsolul unui bloc din Piata Romana
Incendiu puternic în subsolul unui bloc din Piaţa Romană

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov, Adrian Marin, a declarat că incendiul a izbucnit la o ţeavă de gaze aflată în pământ, la subsolul unui bloc în reabilitare de pe strada George Enescu nr. 33.

Trei persoane de la etajele superioare ale blocului au fost evacuate şi pompierii verifică în continuare dacă mai sunt persoane în alte apartamente din imobil.

La locul incendiului au fost trimise două autospeciale de stingere şi o ambulanţă SMURD, fiind prezentă şi o echipă de la compania de gaze.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov, un pompier a suferit arsuri uşoare la faţă şi a fost transportat cu o ambulanţă la Spitalul Floreasca.

La ora transmiterii acestei ştiri, incendiul a fost stins, însă pompierii sunt în continuare la faţa locului, căutând eventuale noi focare.

Etichete: incendiu bloc piaţa romana, incendiu piata romana

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE