INCENDIU SUN PLAZA. O victimă INCONŞTIENTĂ, cu ARSURI pe faţă, a fost transportată la SPITAL



INCENDIU SUN PLAZA. Un incendiu puternic s-a petrecut în noaptea de joi spre vineri în mall-ul Sun Plaza din Capitală. O mașină aflată în parcarea subterană a luat foc azi noapte. Vâlvătaia s-a extins rapid la depozitul centrului comercial.

Incendiu Sun Plaza
Incendiu Sun Plaza

INCENDIU SUN PLAZA.  Potrivit reprezentanților ISU București-Ilfov, alarma s-a dat la miezul nopții, iar la fața locului au intervenit imediat trei autospeciale de stingere, o descarcerare și un echipaj SMURD.

Au ars vestiare, scaune, elemente de mobilier, aproximativ 20 de metri pătrați într-o cameră tehnică, aflată la intrarea în parcare, la nivelul – 1.

"Un bărbat, de aproximativ 55 de ani se afla în exterior. A fost expus la fum și avea arsuri la nivelul feței, a fost găsit inconștient. Acesta a fost transportat la Spitalul Bagdasar Arseni", a anunțat Daniel Vasile, purtător de cuvânt la ISU București-Ilfov.

INCENDIU SUN PLAZA. Alte trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, însă, nu au avut probelme deosebite. Incendiul a fost stins la ora 00.50. Norocul a făcut ca la ora respectivă mall-ul aflat în cartierul Berceni să fie închis publicului, astfel că mai mult ca siguri răniții fac parte din rândul angajaților.

Etichete: Bucureşti, incendiu, incendiu București, incendiu sun plaza, Sun Plaza

0/1 COMENTARII
Parcare
27 ian 17:07
+0
VOTURI
-0
Uhh... Parcarea aia nu e inchisa publicului pe timpul noptii? Ce masini raman acolo noaptea?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h