Incendiu violent în Bucureşti, populaţia informată prin Ro Alert. Pompierii au trimis 12 mașiniPompierii din Bucureşti intervin, joi seară, pentru lichidarea unui incendiu care a izbucnit la un depozit de pe Şoseaua Fundeni, cu posibilitate de propagare şi la alte spaţii. Incendiul se manifestă cu mari degajări de fum.

Incendiu in Bucuresti
Incendiu în București

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti - Ilfov a emis joi seara o alertă de urgenţă având în vedere incendiul cu degajări mari de fum de la depozitul de pe Şoseaua Fundeni din Capitală.

"Incendiu major produs pe Şoseaua Fundeni. Ocoliţi zona. Eliberaţi căile de comunicaţii pentru a facilita accesul structurilor de intervenţie. Dacă sunteţi în apropiere, luaţi măsuri de adăpostire şi autoprotecţie. Degajări mari de fum", se precizează în alerta de urgenţă.

Un incendiu, care se manifestă cu degajări mari de fum, a izbucnit joi seara la un depozit de pe Şoseaua Fundeni nr. 120, a informat ISU Bucureşti-Ilfov.

Focul a cuprins o suprafaţă de aproximativ 400 de metri pătraţi şi există posibilitatea de propagare. În exteriorul halei care a fost cuprinsă de flăcări sunt şi alte spaţii de depozitare.

La faţa locului au fost trimise 12 autospeciale de stingere, Detaşamentul Special de Salvatori, două echipaje SMURD şi descarcerare.

Pompierii acţionează pentru stingerea şi limitarea propagării incendiului. "Incendiu depozit Şoseaua Fundeni 120, pe o suprafaţă aproximativă de 400 mp, cu posibilităţi de propagare. În exteriorul halei sunt şi alte spaţii de depozitare", a anunţat, joi seară, ISU Bucureşti-Ilfov

Sursa citată a precizat că au fost trimise 12 autospeciale de stingere, 2 echipaje SMURD şi cel de descarcerare.

Porivigt pompierilor, incendiul se manifestă cu amri degajări de fum.

"Se actionează pentru stingere şi limitarea propagării", au mai transmis pompierii.

Etichete: autospeciale, Bucureşti, incendiu, pompieri

0/1 COMENTARII
Diana Hanganut
06 ian 11:06
+0
VOTURI
-0
Când l-am găsit pe doctorul Ogume, aveam nevoie disperată de a-mi readuce fostul iubit. M-a lăsat pentru o altă femeie. S-a întâmplat atât de repede și nu am avut niciun cuvânt de spus în situație. Doar m-a aruncat după 3 ani fără nicio explicație. L-am contactat pe dr. Ogume prin contactul său și mi-a spus ce trebuie să fac înainte să mă poată ajuta și am făcut ce mi-a spus, după ce i-am oferit ceea ce dorea, a aruncat o vraja de dragoste care să ne ajute să ne întoarcem împreună. La scurt timp după ce și-a făcut vraja, prietenul meu a început să-mi trimită mesaje din nou și m-a simțit oribil pentru ceea ce mi-a trecut. El a spus că eu sunt cea mai importantă persoană din viața lui și știe asta acum. Ne-am mutat împreună și el a fost mai deschis pentru mine decât înainte și a început să petreacă mai mult timp cu mine decât înainte. De când m-a ajutat Dr. Ogume, partenerul meu este foarte stabil, credincios și mai aproape de mine decât înainte. Recomand pe dr. Ogume oricui are nevoie de ajutor. E-mail: ogumenspellcaster@gmail.com. Sunați-l sau adăugați-l pe whatsapp prin: +2348069032895

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h