Incendiul din Periş poluează din nou Corbeanca. Focul nu a fost stins nici după trei zileA fost din nou poluare masivă seara trecută în comuna Corbeanca, din norul Capitalei, iar fumul gros a fost cauzat tot de incendiul de proporţii care a arde deja de trei zile pe terenul unei ferme de porci din Periş.

Incendiu in Peris
Incendiu în Periș

Miercuri, poluarea a afectat oraşul Otopeni şi mai multe comune din Ilfov. Poliţiştii din Ilfov şi procurorii au deschis dosar penal în cazul poluării masive de miercuri dimineaţă din Capitală şi din localităţile limitrofe.

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a cerut intervenţia Consiliului Suprem de Apărare a Ţării, în cazul poluării masive semnalate miercuri dimineaţă în Capitală şi câteva comune din jur.

A fost o poluare extremă şi miercuri dis de dimineaţă în nordul Capitalei, dar şi în comunele Mogoşoaia, Corbeanca şi Periş.

Încă de la primele ore ale dimineţii, se simţea un aer irespirabil şi oamenii au început fie să iasă cu maşinile pe stradă să vadă ce să întâmplă, fie să posteze pe reţele de socializare.

Etichete: incendiu, peris, poluare

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h