Încep lucrările de extindere la mall-ul Sun Plaza. Câte magazine noi ar putea fi deschise aiciLucrările de extindere de la mall-ul Sun Plaza vor începe în această primăvară, astfel că centrul comercial va avea în plus 11.000 de metri pătrați - spațiu suficient pentru 40 de noi magazine. Sunt programate totodată lucrări de renovare.

Incep lucrarile de extindere la mall-ul Sun Plaza. Cate magazine noi ar putea fi deschise aici
Încep lucrările de extindere la mall-ul Sun Plaza. Câte magazine noi ar putea fi deschise aici
Foto: ziaruldeinvestigatii.ro

Grupul austriac S Immo începe lucrările de extindere a centrului commercial Sun Plaza din Berceni, la șase ani de la inaugurare. Lucrările încep în primul trimestru al anului curent, urmând să fie încheiate în primul trimestru al anului 2018, informează profit.ro.

Lucrările de reconfigurare și extindere, concepute de echipa de arhitecți și ingineri din cadrul ATP Vienna și coordonate de Optim Project Management, vor viza renovarea și reamenajarea unei părți considerabile a mall-ului.

Inaugurat în luna februarie a anului 2010, Sun Plaza este unul dintre cele mai mari centre comerciale din București după suprafața închiriabilă, fiind amplasat în zona de sud a Bucureștiului. Mall-ul are cu o suprafață construită totală de aproximativ 200.000 metri pătrați. Suprafața închiriabilă este de 81.000 de metri pătrați.

Etichete: lucrări, mall Bucureşti, Sun Plaza

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h