Încep lucrările de refacere a MARCAJELOR RUTIERE pe principalele artere din Capitală. VEZI STRĂZILEAdministrația Străzilor demarează, începând de vineri seară, lucrări de semnalizare rutieră pe cele mai importante artere din Capitală, potrivit unui comunicat de presă al Primăriei Capitalei.

Marcaje rutiere
Marcaje rutiere

Astfel, vor fi refăcute marcajele rutiere pe un număr de 49 de străzi din București, printre care: strada Izvor, Splaiul Independenței, șoseaua Mihai Bravu, b-dul Regina Elisabeta, b-dul Libertății, b-dul Mihail Kogălniceanu, Calea Griviței, strada Gării de Nord, b-dul Gheorghe Magheru, Splaiul Unirii, b-dul Tineretului, b-dul Dacia, Calea Giulești, b-dul Expoziției, b-dul Barbu Văcărescu, b-dul Kiseleff, b-dul Mărăști, strada Mihai Eminescu.

Durata de execuție a lucrărilor este de aproximativ 4 luni. Municipalitatea a decis să înceapă lucrările de refacere a marcajelor rutiere în această perioadă, luând în calcul condițiile meteorologice potrivite și traficul redus datorat perioadei de vacanță.

În acest context, PMB a transmis organizatorului evenimentului VIA Sport, care are loc pe b-dul Kiseleff în fiecare weekend, unde încep lucrările vineri seară, să elibereze zona, în conformitate cu art.10, lit. b din Legea nr.60/1991, republicată, care interzice "desfășurarea adunărilor publice atunci când, în perioada, locul și pe traseele unde acestea ar urma să se desfășoare se execută lucrări edilitar-gospodărești".

Cu toate acestea, Primăria Capitalei menționează că organizatorul a refuzat alte zone oferite de desfășurare a evenimentului.

"Primăria Municipiului București susține evenimentele culturale și sportive din Capitală, acordând în acest sens sprijin tuturor organizatorilor pentru ca astfel de manifestări să poată avea loc în condiții optime de siguranță", se menționează în comunicat.

Etichete: marcaje rutiere, marcaje rutiere bucuresti, Primăria Bucureşti, refacere marcaje rutiere

0/2 COMENTARII
elena
23 Jul 13:55
+0
VOTURI
-0
Incepe acum!
Absolut nou!
Ne extindem nelimitat!
Metodă de lucru ușoară!
Totul este sigur!
Îți oferim siguranță!
Ne dezvoltăm rapid!
Îți va plăcea și ție!
Detalii aici : http://bit.ly/28ZbNId
FLORENTINA
23 Jul 11:56
+0
VOTURI
-0
LUCRU LA DOMICILIU
Tocmai ai făcut o mare descoperire!Cel mai puternic sistem!Faci bani rapid!Alegerea cea mai bună pentru tine!
Lucrezi confortabil!
Primești instrucțiuni complete!Te asigurăm că funcționează!
Tu îți alegi viitorul!Pentru detalii, intră acum pe
site-u http://bit.ly/29cZvBg

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h