Încep LUCRĂRILE de reparaţii la centura de sud a Capitalei. Când vor fi gataCompania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunţat vineri că încep lucrările de reparaţii la centura de sud a Capitalei, pe porţiunea cuprinsă între km 36 – km 55, în jurul localităţilor Jilava, Măgurele, Bragadiru şi Domneşti.

Centura de sud a Bucurestiuluil se afla intr-o stare deplorabila
Centura de sud a Bucureştiuluil se află într-o stare deplorabilă
Foto: finantistii.ro

"Pentru finalizarea lucrărilor într-un timp cât mai scurt, lucrările se vor executa în următoarele intervale orare: 22:00 - 06:00 şi 09:00 - 16:00", a anunţat CNAIR, potrivit news.ro.

Citeşte şi Dăncilă: Dosarul prin care România solicită finanţarea din bani europeni pentru Centura Capitalei este gata. Luni va fi transmis CE

Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri (DRDP) Bucureşti a organizat o licitaţie deschisă, în baza căreia a fost desemnată câştigător asocierea E.M.Prime Construct -Via Strade International, care va realiza lucrările de întreţinere periodică prin aşternerea de covoare asfaltice.

Valoarea contractului este de 1,97 milioane lei, fără TVA, iar termenul estimat de finalizare a lucrărilor este 30 noiembrie.

CNAIR a anunţat că circulaţia rutieră pe acest sector este alternantă, dirijată prin indicatoare.

 

Etichete: centură, centura de Sud a Capitalei, lucrări, reparaţii

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE