ÎNCEP lucrările de reparaţii la conductele RADET. Câte lucrări vor fi făcute şi cât vor costaRADET anunţă începerea lucrărilor de reparaţii la conductele aferente reţelei primare de alimentare cu energie termică. 

INCEP lucrarile de reparatii la conducetele RADET. Cate lucrari vor fi facute si cat vor costa (Foto romanialibera.ro)
ÎNCEP lucrările de reparaţii la conducetele RADET. Câte lucrări vor fi făcute şi cât vor costa (Foto romanialibera.ro)

În perioada martie - octombrie 2016, pentru pregătirea în bune condiţii a sezonului viitor de furnizare a căldurii, respectiv 2016 - 2017, regia autonomă trebuie să efectueze un număr de 127 de lucrări de reparaţii la conductele aferente reţelei primare de alimentare cu energie termică.

„Aceste lucrări sunt absolut necesare pentru a menţine condiţiile de continuitate a furnizării căldurii măcar la aceiaşi parametri de anul trecut. Reparaţiile sunt vitale pentru funcţionarea sistemului de termoficare, având în vedere vechimea acestuia", a declarat Valentin Viţalariu, Director General al RADET.

Costul total pentru menţinerea sistemului în actualele condiţii este de 90 de milioane de euro din care, în acest an pot fi folosite doar 9 milioane euro.

Zonele majore vizate sunt Fundeni şi Pantelimon. „Vorbim de zone dezavantajate prin poziţionarea acestora în cadrul reţelei de termoficare. În cazul în care nu am interveni, ar fi necesară o alimentare de la distanţe cuprinse între 10 şi 12 kilometri, ceea ce ar avea un impact direct asupra presiunii şi calităţii serviciului prestat. Sunt situaţii cu care ne-am confruntat anul trecut şi pe care vrem să le evităm în sezonul care urmează. Vrem să îmbunătăţim confortul locuitorilor din aceste zone", a continuat Directorul General RADET.

Intervenţiile sunt programate astfel încât impactul asupra consumatorului final să fie minim.
„În acest sens, între 800 şi 1.000 de angajaţi RADET vor fi mobilizaţi în această perioadă pentru a asigura eficienţa acestor intervenţii, a căror durată medie va fi de 24 de ore", a concluzionat Valentin Viţalariu.

Locuitorii zonelor afectate vor fi anunţaţi înainte de începerea lucrărilor de reparaţii prin afişarea de anunţuri în imobilele în care locuiesc. Bucureştenii pot consulta informaţiile şi pe site-ul public, www.radet.ro, unde, la secţiunea "Opriri furnizare agent termic", sunt anunţate în timp real opririle în furnizarea apei calde şi a agentului termic pentru încălzire.

Etichete: avarii radet, lucrari conducte RADET, redat, Sectorul 2

0/1 COMENTARII
Marius
23 Mar 20:07
+0
VOTURI
-0
Vrei sa câstigi bani în timpul liber? Nimic mai simplu: vino în echipa noastra, studiaza cele 12 lectii
pe care ti le oferim gratis si vei avea instrumentele necesare … SPOR LA TREABA SI LA BANI!!!!
NU îti oferim bani, ci posibilitatea de a munci 2-3 ore pe zi în timpul tau liber, acasa, pentru a câstica bani!
Cautam urgent colaboratori part-time pentru activitati de promovarea electronica a cartilor.
Acest proiect vizeaza si piata americana a cartilor electronice. Oferim contract de comision.
Îti trebuie doar un calculator cu conexiune Internet, cunostinte minime de utilizare PC,
perseverenta si rabdare. Poti câstiga între 100 si 285 EURO înca din prima luna,
sau 25000 EURO înca din primul an. Începe chiar acum trimitand mesajul “Detalii PROIECT”
la una dintre adresele de e-mail: proiect.online_2016@yahoo.com

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE