Încep lucrarile de supralărgire a Şoselei Berceni. Când vor fi finalizatePrimaria sectorului 4 a anuntat, printr-un comunicat de presa, inceperea lucrarilor de supralargire a Soselei Berceni. Potrivit sursei citate, primarul Baluta a semnat ordinul care permite inceperea lucrarilor pe care care cei de la primaria sectorului 4 le numesc, nici mai mult nici mai putin, „istorice".  Sunt primele lucrari de acest tip de la inaugurarea soselei si pana acum, adica primele lucrari de modernizare dupa vreo 80 de ani.

Soseaua Berceni
Şoseaua Berceni

Primarul Sectorului 4, Daniel Baluta, a semnat ieri, 19 octombrie 2017, ordinul de incepere a lucrarilor de extindere si modernizare a retelei de iluminat public stradal pe soseaua Berceni, tronsonul dintre Aparatorii Patriei si Soseaua de Centura. In paralel cu aceste lucrari, au fost demarate si lucrari edilitare precum modernizarea retelelor de apa-canal si cele de distributie a gazelor. Santierul va fi deschis ca urmare a faptului ca au fost obtinute deja toate avizele prevazute de lege pentru largirea soselei Berceni cu inca o banda pe fiecare sens de circulatie, lucrarile efective urmand sa inceapa de saptamana viitoare. Termenul de finalizare a acestor lucrari este luna decembrie 2018„, potrivit comunicatului de presa.

Supralargirea Soselei Berceni este unul dintre cele trei proiecte de infrastructura aflate in lucru la nivelul Sectorului 4, asa cum scriam pe Sectorul4LIVE in urma anuntului initial facut de primarie. Si, privind lucrurile in mod obiectiv, aceste proiecte chiar sunt necesare in sectorul 4, cu singura mentiune ca speram ca de aceasta data termenul de finalizare a lucrarilor sa fie respectat (finalul lui 2018).

In acelasi comunicat de presa publicat pe site-ul primariei de sector se anunta si ca Administratia Locala a demarat deja si „ample lucrari de reabilitare a bulevardelor Tineretului, Alexandru Obregia si Constantin Brancoveanu, lucrari ce presupun, pe langa amenajarea de parcari in spic si reamenajarea spatiului verde, si reabilitarea trotuarelor aferente acestor bulevarde, precum si modernizarea tuturor retelelor de utilitati„.

Etichete: Berceni, modernizare soseaua berceni, soseaua berceni

0/3 COMENTARII
robert
25 oct 10:16
+0
VOTURI
-0
Un mafiot cordit acest BAluta. Pus pe jaf. Au desfintat gradinita de pe Imparatul traian, o vor demola si vor face un bloc..pe alunisului au distrus soatiul verde..
altul
25 oct 10:13
+0
VOTURI
-0
Pe brancoveanu la intersectia cu Alunisului au distrus spatiul verde. Tot pe Brancoveanu, au schimbat bordurile (care nu aveau absolut niciun defect) si au smult toti copacii..
MARINELU
25 oct 10:06
+0
VOTURI
-0
Se vor termina la pastele cailor. In afara de ridicarea chioscurilor de ziare si a gardurilor din jurul locurilor de joaca nu s-a facut nimic.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE