Încep pomenile electorale. 50% din datoriile persoanelor fizice şi juridice din Sectorul 6, ANULATEÎn şedinţa de astăzi, 17 decembrie a.c., Consiliul Local al Sectorului 6 a aprobat propunerea primarului Rareş Mănescu de a acorda facilităţi fiscale pentru persoanele fizice şi juridice din Sectorul 6.

Incep pomenile electorale. 50% din datoriile persoanelor fizice si juridice din Sectorul 6, ANULATE (Foto evz.ro)
Încep pomenile electorale. 50% din datoriile persoanelor fizice şi juridice din Sectorul 6, ANULATE (Foto evz.ro)

Facilităţile vor fi aplicate sub forma anulării unei cote de 50% din obligaţiile fiscale datorate ca urmare a neachitării obligaţiilor principale restante la data 30 septembrie 2015.

„Prin acest demers, sprijinim membrii comunităţii aflaţi în dificultate. Reducerea datoriilor locale ale cetăţenilor ajută la depăşirea unor momente delicate pe care oamenii le traversează şi diminuează arieratele la bugetul local", a declarat primarul Sectorului 6, Rareş Mănescu.

Hotărârea poate fi consultată aici. 

Prevederile hotărârii Consiliului Local Sector 6 vor fi puse în aplicare de către Direcţia de Impozite şi Taxe Locale Sector 6, după ce documentul va primi avizul de legalitate al Prefecturii Municipiului Bucureşti.

Etichete: datorii anulate, Sectorul 6

0/10 COMENTARII
Iuliana
18 Dec 19:06
+0
VOTURI
-0
Aceste "actiuni" au la baza o strategie numita "al doilea mandat", primarii care au tras chiulul la propriu, ca si Rares Manescu, aceia care au lipsit cu nesimtire din primarie, practic de la locul de munca, aceia care au facut lucrurile pe dos, folosesc in ultimul an, ultimele luni mai exact, din manadatul in curs, o strategie psihologica prin care sa pacaleasca mintea cetateanului, iar acesta sa ramana cu impresia ca primarul a facut ceva! In cazul Rares Manescu, este greu sa reuseasca sa convinga oamenii din sector sa il voteze pe el sau pe finul sau Razvan Mironescu la alegerile din 2016! Oamenii sunt indignati de actiunile primarului!
MihaiNae
18 Dec 18:44
+0
VOTURI
-0
Vai unde te ratacisei dragule primar, ca imi era tare dor de tine sa iti vad nasul ala al tau lung,te-ai gandit tu asa frumos la sfarsit de mandat sa faci un gest nobil,dupa 4 ani de inactivitate, te-ai mai gasit sa plasezi si felicitari in cutiile postale, sa ti le bagi in c.. ordinarule..
ana maria
18 Dec 17:51
+0
VOTURI
-0
Asa este a distrus parcul !!! Ca sa numai spun ca , dupa ce a stat atata timp inchis la prima ploaie mai ca te puteai plimba cu barca !!!!
ana maria
18 Dec 17:47
+0
VOTURI
-0
4 ani nu a facut nimic si acuma crede ca prin acest lucru o sa il vada cetatenii cu ochi buni ? Sau o face pentru prietenul sau Mironescu, ca sa mai fure si sa distruga si dansul acest sector !!!!
Cris
18 Dec 15:51
+0
VOTURI
-0
Rares Manescu ar trebui legat de un pom in parcul Drumul Taberei, ca sa poata lumea sa arunce cu pietre. Apoi, adusi alaturi si tzeparii, impreuna cu care a mutilat parcul ala si i-a dat un aspect SF, de parca lumea vrea sa vada nave spatiale si helioporturi cand circula prin parc.
Mihai
18 Dec 03:30
+0
VOTURI
-0
Un ticalos si "criminal". A dat autorizatii la blocuri intre case, nenoricind traficul si viata oamenilor. A stat ascuns ca un sobolan timp de 4 ani. Nu i-a pasat de oamenii din S6 iar acum vine cu pomeni. Marsh de aici, javra!
Gabriel
18 Dec 00:36
+0
VOTURI
-0
Degeaba faci gesturi caritabile acum, ai manutele patate, esti un primar nenorocit ce meriti sa te duci pe 30 de ani pentru nenorocirile tale, incerci sa prostesti lumea?
vlad
18 Dec 00:03
+0
VOTURI
-0
Lasa vrajeala asta nenorocitule, ne-ai mancat 4 ani din viata,ai stat ascuns nu ai dat macar scuipat pe noi,si acum la final de mandat,sau inceput de campanie pentru Mironescu faci fapte bune?
Cris
17 Dec 23:49
+0
VOTURI
-0
Deci, bucuresteni din sectorul 6, in caz ca nu achitati la timp taxele si impozitele locale, primiti iertare de datorii de la tzeparul de Rares Manescu. Mai bine nu platiti la timp, la fel cu ceilalti tzepari din tara asta.... ca vi se taie din datorie.
Ion
17 Dec 23:38
+0
VOTURI
-0
A inviat mortul? El crede ca i se spala pacatele injumatatind datoriile persoanelor fizice si juridice la bugetul de stat?
Intrebarea este; ce vrea sa obtina prin asta? Un nou mandat, NU PREA CRED,PUSCARIA IL MANANCA..

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h