Încep recrutările de personal în Poliţie, armată şi SRIDirecţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti, cu sediul în Bucureşti, Calea Victoriei nr. 19, Sector 3, continuă programul de recrutare şi selecţie a candidaţilor la admiterea în instituţiile de învăţământ proprii şi subordonate Ministerului Afacerilor Interne, precum şi în instituţiile de învăţământ ale Ministerului Apărării Naţionale şi Serviciului Român de Informaţii, care pregătesc specialişti pentru nevoile Ministerului Afacerilor Interne.

Incep recrutarile de personal in Politie, armata si SRI
Încep recrutările de personal în Poliţie, armată şi SRI

ÎNSCRIEREA CANDIDAŢILOR cu domiciliul stabil în municipiul Bucureşti, se face la sediul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, prin punctul de acces din strada Eforie nr. 3-5, Sector 5, în zilele de luni, miercuri şi vineri, în intervalul orar 10.00-12.00 şi 13.00-16.00, până la 14.06.2013.

Pentru şcolile de agenţi de poliţie, înscrierea se face până la data de 02.08.2013.

Pentru înscriere, candidaţii se vor prezenta numai cu cartea de identitate, iar cu această ocazie le vor fi înmânate adresele pentru examinarea medicală şi pentru obţinerea foii matricole de la liceul absolvit.

Aducem la cunoştinţa personalor interesate faptul că au survenit modificări cu privire la probele şi baremele pentru verificarea aptitudinilor fizice ale candidaţilor la concursurile de admitere – sesiunea 2013.

Informaţii suplimentare se pot obţine la sediul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Serviciul Resurse Umane, pe pagina de internet a instituţiei, la adresa www.politiacapitalei.ro, secţiunea CARIERĂ.

Etichete: armată, Ministerul Apărării Naţionale, Poliţia Capitalei, poliţişti, SRI

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h