Începe Festivalul Sportului în Piața George Enescu din Capitală: Fotbal, volei, baschet și handbalPrimăria Municipiului București prin Centrul de Proiecte Educaționale și Sportive București – PROEDUS organizează în perioada 06 – 14 mai 2017, a VI- a editie a „Festivalului Sportului", în Piața George Enescu din Capitală.

Festivalul Sportului
Festivalul Sportului

Competiția de fotbal masculin va începe sâmbătă, 6 mai, iar competițiile de fotbal feminin, volei, baschet și handbal, atât masculin cât și feminin, vor începe în zilele de 07 mai, respectiv 08 mai 2017, pe terenurile special amenajate în Piața George Enescu din Capitală.

La aceste concursuri s-au inscris 1.768 de elevi bucuresteni, dupa cum urmeaza: 528 de baieti si 121 de fete la fotbal, 209 baieti si 165 de fete la volei, 169 de baieti si 169 de fete la handbal, 264 de baieti si 143 de fete la baschet.

Anul acesta se va da startul competițiilor sportive într-un mod inedit. Astfel, in deschiderea Festivalului Sportului, pe data de 6 mai, incepand cu ora 17:00, va fi organizata „Gala Sportului Școlar Bucureștean pentru clasele V-VIII", festivitate de premiere în cadrul căreia elevilor bucureșteni ai claselor V-VIII, campioni sportivi naționali și internaționali, le vor fi răsplătite eforturile depuse de-a lungul anului școlar 2015 – 2016, în cadrul competițiilor și campionatelor naționale și internaționale. In semn de apreciere pentru activitatea lor, Primaria Municipiului Bucuresti le va oferi elevilor premii in bani, dar si tabere la mare, pe litoralul romanesc si pe cel grecesc.

Primăria Municipiului București, prin Centrul de Proiecte Educaționale și Sportive București – PROEDUS, este impresionată de numărul mare de campioni naționali și internaționali pe care îi are Municipiul București, si doreste să îi premieze pe aceștia, în semn de mulțumire pentru tot efortul depus și pentru orele extenuante de antrenament care au făcut ca acești elevi bucureșteni să aducă mândrie țării și în special Municipiului București.

Etichete: festivalul sportului, festivalul sportului bucuresti, Piaţa George Enescu

0/2 COMENTARII
vasile
06 May 19:28
+0
VOTURI
-0
Si de ce nu se putea inchide o bucata dintr-un bulevard, dar se poate inchide o piata? Bucata din bulevatdul respectiv era relativ usor de ocolit, cat de usor e de ocolit o intersectie?

Sau piata se poate inchide c-am inchis-o eu, pe cand bulevardul l-au inchis aia rai dinaintea mea? Sau poate bulevardul ala inchis bloca drumul vreunui anumit sef de partid?

Sau de ce se poate face ceva acum, ceva de care cu doar cateva luni inainte cea care inchide acum se dadea cu fundul de pamant ca e circulatia blocata etc etc etc?
Fox
05 May 10:05
+0
VOTURI
-0
Si ce legatura are poza cu articolul??? Poza e indoor si articolul este despre activitate outdoor! Cata lene si puturosenie sa alegeti o poza relevanta!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE