ÎNCEPE "Festivalul scrumbiilor" în Parcul Naţional: 500 de litri de saramură de peşte, preparatăWeekendul acesta, bucureştenii pot lua parte la "Festivalul Scrumbiilor", organizat în Parcul Naţional din Capitală. Bucătarii iscusiţi veniţi din toate colţurile ţării îi aşteaptă cu cele mai delicioase preparate din peşte. Aceştia vor pregăti saramură de crap într-un vas de 500 de litri, cel mai delicious borş de peşte, o tonă de scrumbie şi un storceag pescăresc autentic.

INCEPE "Festivalul scrumbiilor" in Parcul National: 500 de litri de saramura de peste, preparata
ÎNCEPE "Festivalul scrumbiilor" în Parcul Naţional: 500 de litri de saramură de peşte, preparată

Alte câteva zeci de produse din peşte vor încânta papilele gustative (păstrăv şi crap la proţap, crochete şi chifteluţe din hamsii şi scoici, cabanos de somon, mititei de peşte, sărmăluţe în foi de viţă din peşte servite cu mamăliguţă, usturoi şi lămâie) ale vizitatorilor "Festivalului scrumbiilor".

La un aşa festin straşnic , nu pot lipsi tradiţionalele grătare, care vor sfârâi de la primele ore ale dimineţii cu zeci de sortimente de peşte: nisetru, scrumbie, dorada, crap, somon, biban, ştiuca, macrou, păstrăv etc. şi sute de kilograme de fructe de mare: caracatiţă, creveţi, scoici şi hamsii şi rapane.

Comercianţii s-au pregătit şi cu produse de post, dar şi cu alte bunătăţi pentru pofticioşi: dulciuri, dulceţuri, brânzeturi, afumături, pâine de casă pregătită în cuptoarele amenajate "în buricul târgului".

La intrarea în parc, vizitatorii sunt întâmpinaţi de mii de flori care fac obiectul unei expoziţii organizată de cei mai pricepuţi florişti din Capitală şi nu numai. De asemenea, în premieră pentru cei mici, a fost amenajat cel mai mare parc de distracţii în aer liber, în care micuţii pot să petreacă momente de neuitat.

Festivaul îşi deschide porţile mâine şi durează până duminică seara. Intrarea este liberă!

Etichete: festival florii, festivalul scrumbiilor, Parcul Naţional, peşte, preparate din peste, Sectorul 2

0/1 COMENTARII
Florin
23 apr 13:44
+0
VOTURI
-0
care este parcul national din capitala?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE