Începe Festivalul „Teatru, Stradă şi Copil". Bilete cu 1 leu la spectacolele Teatrului ŢăndăricăCea de-a doua parte a Festivalului Internaţional de teatru pentru copil şi întreaga familie „Teatru, Stradă şi Copil" începe sâmbătă, 25 iunie, la ora 11.00, cu un spectacol susţinut  pe Aeroportul Henri Coandă din Otopeni.

Incepe Festivalul „Teatru, Strada si Copil". Bilete cu 1 leu la spectacolele Teatrului Tandarica
Începe Festivalul „Teatru, Stradă şi Copil". Bilete cu 1 leu la spectacolele Teatrului Ţăndărică
Foto: dozadebine.ro

Organizat de Teatrul Ţăndărică, cu sprijinul Primăriei Municipiului Bucureşti şi al Consiliului General al Municipiului Bucureşti, sub egida ASSITEJ Internaţional, aceasta parte a festivalului se va desfăşura în perioada 25 iunie - 3 iulie, în 8 locaţii (Sala Lahovari, Sala Anima Studio, Teatrul Itinerant Ţăndărică din Parcul Herăstrău - intrarea principală din Piaţa Charles de Gaulle, Aeroportul Henri Coandă, Parcul Sebastian, Parcul Lumea Copiilor, curtea sediului postului de radio Itsy Bitsy şi explanada din faţa Primăriei din Buftea).

Vor fi 9 zile de sărbătoare, timp în care bucureştenii se vor putea bucura, la preţ de doar 1 leu, de spectacole de teatru dedicate întregii familii, susţinute de trupe din tară (Bucureşti, Ploieşti, Târgovişte) şi din străinătate (Franţa, Bulgaria, Belgia), informează teatrul.

De asemenea, Teatrul Ţăndărică invită părinţii, bunicii şi persoanele implicate în creşterea armonioasă a copiilor la conferinţa cu tema “Cum gestionăm comportamentele dificile şi inadecvate ale copiilor”, susţinută de psihologul Irina Petrea.

Conferinţa va avea loc miercuri, 29 iunie, de la orele 18:00, la Sala Lahovari din strada Eremia Grigorescu, nr 24 iar intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile pe baza unei rezervări la tel 021 315. 23.77 sau pe e-mail pr@teatrultandarica.ro.

Scopul Festivalului Internaţional „Teatru, Stradă şi Copil” este acela de a facilita accesul copiilor la spectacole, motiv pentru care Teatrul Itinerant Ţăndărică se va afla, pe toată perioada verii, în cele mai importante parcuri din Bucureşti. Aşadar, în perioada 25 iunie - 24 iulie se vor juca spectacole de teatru în Parcul Herăstrău.

Pe toată perioada Stagiunii de vară, la spectacolele care se vor juca la Teatrul Itinerant Ţăndărică, prin proiectul "Ţăndărică pentru toţi", preţul biletului va fi de 1 leu.

Puteţi consulat programul spectacolelor pe teatrultandarica.ro.

Etichete: program, teatru copii, teatrul țăndărică

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE