Începe "ROMÂNII AU TALENT", sezonul 5: Ce se întâmplă dacă se apasă pe butonul auriuNoul sezon al emisiunii "Românii au talent" începe vineri seara la Pro TV, aducând publicului câteva elemente noi. O noutate a celui de-al cincilea sezon este butonul auriu prin care un jurat poate trimite un concurent direct in semifinala.

Incepe "ROMANII AU TALENT", sezonul 5: Ce se intampla daca se apasa pe butonul auriu
Începe "ROMÂNII AU TALENT", sezonul 5: Ce se întâmplă dacă se apasă pe butonul auriu

Noul sezon al emisiunii "Romanii au talent" incepe vineri seara la Pro TV, aducand publicului cateva elemente noi. Astfel, prezentatorii Pavel Bartos si Smiley, alaturi de juratii Andra si Andi Moisescu i-au primit cu bratele deschise in echipa pe cei mai noi membri, Mihaela Radulescu si Bebe Cotimanis.

Pe langa cei doi, o alta noutate a celui de-al cincilea sezon este butonul auriu prin care un jurat poate trimite un concurent direct in semifinala.

"Fiecare avem acest drept. Eu am trimis mai departe in semifinala un baiat care canta extraordinar", a spus Andra, potrivit ziare.com.

Un alt lucru nou  este modalitatea de selectie a concurentilor. Fiind trei persoane in juriu regula era ca un concurent sa treaca mai departe daca obtine chiar si doi de "Da" si un "Nu".

Acum, in cazul in care un concurent primeste doi de "Da" si doi de "Nu", va merge mai departe doar daca un jurat se va razgandi si ii va da, totusi, o sansa.

Etichete: andra, mihaela rădulescu, Pavel Bartos, pro tv, Românii au talent sezonul 5, Românii au talenton, smiley

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE