Începe un amplu PROGRAM de amenajare de noi LOCURI DE PARCARE, în Sectorul 2Primăria Sectorului 2 derulează un amplu program de înființare, amenajare și refacere a parcărilor de reședință ce vor fi puse în curând la dispoziția locuitorilor săi, urmând să fie amplasate la sol, supraetajate și rotative.

Incepe un amplu PROGRAM de amenajare de noi LOCURI DE PARCARE, in Sectorul 2
Începe un amplu PROGRAM de amenajare de noi LOCURI DE PARCARE, în Sectorul 2

Printre parcările de reședință la sol sunt în curs de execuție și/sau avizare cele de pe străzile: Petre Antonescu, Cristea Mateescu, Oteșani și Aleea Pantelimon, cu o capacitate totală de 118 locuri noi, iar pentru alte șapte locații s-au depus documentațiile pentru obținerea avizelor:
Str. Alexandru Ipsilanti;
Str. Vaporul lui Asan;
Str. Teiul Doamnei;
Str. Pâncota;
Str. Azuga;
Str. Lungulețu;
Str. Pompiliu Manoliu.
Tot pentru rezolvarea crizei locurilor de parcare, Primăria Sectorului 2 va construi trei clădiri supraetajate în șos. Colentina –capacitate de 400 locuri, Aleea Dobrina – capacitate 203 locuri, Delfinului – capacitate 200 locuri și va monta două parcări rotative cu câte 36 de locuri fiecare, în șos. Pantelimon nr. 33 și șos. Pantelimon nr. 293, informează administraţia locală într-un comunicat de presă remis la redacţie.

Sunt în diverse stadii premergătoare fazei de execuție un număr de nouă parcări, dintre care trei supraetajate și două rotative, ce totalizează un număr de 993 de noi locuri.

Circa 45 de parcări, ce totalizează un număr de 1641 de locuri și care sunt în funcțiune de ani de zile, vor intra într-un program de reabilitare prin execuția lucrărilor de reparații unde este cazul, refacerea marcajelor și renumerotarea spațiilor destinate autovehiculelor, acolo unde acestea nu mai sunt vizibile.

Etichete: amenajare loc parcare, loc parcare, mugur mihai toader, parcare noua, program parcari, Sectorul 2

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE