Începerea anului şcolar a blocat traficul în CapitalăTraficul rutier s-a aglomerat luni pe principalele artere, odata cu inceperea noului an scolar (Foto:Grup RC)
Traficul rutier s-a aglomerat luni pe principalele artere, odată cu începerea noului an școlar (Foto:Grup RC)

Circulaţia rutieră se desfăşoară cu dificultate, luni dimineaţa, în Capitală, în prima zi a noului an şcolar, fiind înregistrate valori crescute de trafic pe principalele artere, precum şi în centrul oraşului, 185 de poliţişti fiind în stradă, pentru a îi dirija pe şoferi.

Potrivit poliţiştilor rutieri, arterele cele mai aglomerate erau, la ora 8.30, Calea 13 Septembrie, Şoseaua Ştefan cel Mare, Şoseaua Mihai Bravu, Bulevardul Iuliu Maniu, zona Răzoare şi Drumul Taberei, anunţă NewsIn.

Valori crescute de trafic s-au înregistrat şi în Piaţa Victoriei, Piaţa Sudului, dar şi în zona centrală a Capitalei. Cele mai multe artere de circulaţie sunt aglomerate pe sensul către centru.

Poliţiştii bucureşteni au avertizat anterior că traficul se  va aglomera, estimând că numărul maşinilor de pe străzi va creşte cu 20%, odată cu începerea noului an şcolar.

Etichete: an şcolar, Brigada Rutieră a Capitalei, trafic

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h