INCIDENT în Capitală în coloana oficială a preşedintelui HollandePreşedintele Franţei, Francois Hollande, şi-a început, marţi, prima sa vizită oficială în România. Marţi dimineaţă, un poliţist care se afla pe motocicletă în coloana oficială a oficialului s-a dezechilibrat şi a căzut.

INCIDENT in Capitala in coloana oficiala a presedintelui Hollande
INCIDENT în Capitală în coloana oficială a preşedintelui Hollande

Acesta s-a ridicat imediat de jos şi şi-a reluat drumul. Starea de sănătate a acestuia nu a fost afectată.

Francois Hollande va fi primit, marţi, la Palatul Cotroceni, la ora 9.00 de către preşedintele Iohannis. Cei doi şefi de stat vor avea convorbiri oficiale, iar în jurul orei 10.30 sunt aşteptate declaraţii comune de presă. După vizita de la Palatul Cotroceni, preşedintele Franţei va merge alături de Iohannis la Centrul de Cercetare ELI-NP din cadrul Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizică şi Inginerie Nucleară „Horia Hulubei" din Măgurele, unde va vizita Camerei de Control Laser.

La ora 13.00, Hollande se va întâlni cu premierul Dacian Cioloş în cadrul unui prânz oficial. Preşedintele francez şi premierul român vor merge apoi la inaugurarea fabricii Airbus de la Ghimbav.

Marţi seară, Klaus Iohannis va oferi o cină oficială pentru preşedintele francez.

Etichete: accident François Hollande, François Hollande, François Hollande romania, incident coloană oficială François Hollande, vizită François Hollande

0/1 COMENTARII
andy
13 Sep 12:29
+0
VOTURI
-0
Cred că motocicliștii Poliției Române ar trebui verificați și incluși rapid în cadrul unui program de specializare înainte de a mai cădea careva într-un canal.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE