Incident în Gara de Nord! Un tren privat a depăşit parapetul de protecţie, un vagon a deraiatUn tren aparţinând unui operator privat a depăşit, miercuri seara, parapetul de protecţie al unui peron din Gara de Nord, iar în urma incidentului unul dintre vagoane a deraiat cu o osie. Primele informaţii arată că nu există victime, spun reprezentanţii CFR.

Incident in Gara de Nord cu un tren privat
Incident în Gara de Nord cu un tren privat

Potrivit purtătorului de cuvânt al CFR, Oana Brânzan, incidentul s-a produs miercuri seara, în Gara de Nord, în timpul manevrei de regarare a unei garnituri compusă din nouă vagoane.

"Mecanicul trenului, este vorba de un tren privat, a depăşit, în momentul opririi, parapetul de la linia 6, unde trebuia să oprească să preia călătorii către destinaţia Braşov", a spus Brânzan, la Digi 24.

În urma depăşirii parapetului, s-a produs şi deraierea de o osie a unui vagon.

Brânzan a spus că, din datele existente, nu sunt persoane rănite.

Ea a mai spus că se aşteaptă decizia operatorului privat de a continua călătoria cu mai puţine vagoane sau de a introduce în circulaţie o altă garnitură.

Potrivit sursei citate, traficul celorlalte trenuri care trebuiau să plece sau să sosească în Gara de Nord nu este afectat.

Brânzan a adăugat că anchetatorii vor cerceta ce s-a întâmplat în momentul regarării şi vor stabili cauza exactă a acestui incident feroviar.

Etichete: Gara de Nord, tren privat, vagon deraiat

0/1 COMENTARII
Camila Rodela
04 ian 13:22
+0
VOTURI
-0
Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail și mi-a explicat problema mea. Și mi-a spus ce trebuie să fac, am făcut-o și soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și am fost și mai fericiți decât oricând. Ești un om talentat și nu voi opri publicarea lui pentru că e un om minunat. Dacă aveți vreo problemă și sunteți în căutarea unei vrăji adevărate și autentice, Încearcă-l oricând, este răspunsul la problemele tale. Puteți să-l contactați prin e-mail: ogagakunta@gmail.com și să vă rezolvați problemele ca mine. El poate rezolva următoarele probleme și multe altele.
(1) DACĂ VREAȚI EX-BACK
(2) VREAȚI SĂ CONVENȚI SOSIUNEA DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ÎNCĂLCAREA DIVORȚIEI
(3) VĂ RUGĂM SĂ VĂ PROMOVAȚI ÎN OFICIUL DVS.
(4) VREI BĂRBAȚI BĂRBAȚI ȘI FEMEILE CARE VOR VĂ CĂUTĂ ATRACTIVĂ
(5) DACĂ DORIȚI SĂ CONCEPTĂ UN COPIL
(6) VREI DUMNEAVOASTRĂ
(7) VEI DUMNEAVOASTRUL DUMNEAVOASTRĂ PENTRU AI IUBI DOAR PENTRU VESTUL VIEȚII LUI
(

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE