INCIDENT în Suedia: 19 tineri au atacat un centru de refugiaţi, pentru că nu au primit dulciuriUn alt incident în care au fost implicaţi imigranţi din Suedia s-a produs miercuri noapte, când un grup de tineri refugiaţi a atacat un centru pentru copii, iar staff-ul a trebuit să se baricadeze într-o cameră, informează Daily Mail.

INCIDENT in Suedia: 19 tineri au atacat un centru de refugiati, pentru ca nu au primit dulciuri
INCIDENT în Suedia: 19 tineri au atacat un centru de refugiaţi, pentru că nu au primit dulciuri

Un grup format din 19 tineri migranţi a atacat personalul dintr-un centru pentru copii refugiaţi din Emmaboda, sud-estul Suediei, cu arme improvizate, forţând îngrijitorii de acolo să se ascundă într-o cameră până la sosirea forţelor de ordine.

Publicaţia suedeză Expressen, citând pe Ingela Crona, din cadrul poliţiei locale din Kalmar, a relatat faptul că revolta a pornit în interiorul centrului. "Lucrurile au degenerat şi un grup de 19 oameni au provocat toate aceste distrugeri", a declarat aceasta.

Se pare că incidentul a pornit după ce un angajat al centrului a refuzat cererea unui refugiat de a merge să cumpere dulciuri. "Au devenit furioşi şi violenţi cu personalul de acolo. Au strâns mai mulţi prieteni, iar staff-ul a fost nevoit să se baricadeze într-o cameră, în timp ce ei spărgeau ferestre şi făceau tot ce doreau", a afirmat John Nilsson, din cadrul poliţiei locale.

În 2015, Suedia a primit în jur de 35.400 de refugiaţi minori neacompaniaţi, de 9 ori mai mult faţă de 2014. Pe fondul conflictelor din ultima vreme, ministrul de interne suedez, Anders Ygeman, a declarat că ţara sa ar putea trimite înapoi între 60.000 şi 80.000 de refugiaţi ce caută azil.

Sursa: Mediafax

Etichete: atac, centru, l imigranți, refugiati, Suedia

0/1 COMENTARII
ggg
30 Jan 06:46
+0
VOTURI
-0
vestul inconstient ... sper sa nu fie prea tarziu cand o sa isi dea seama ce greseli grave fac. Refugiatul e noul al troian

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE