Incident înainte de recepţia de la Cotroceni de Ziua Europei: un general resuscitat de Arafat FOTOLuni, 9 mai, de Ziua Europei, la Palatul Cotroceni va fi organizată o recepţie de către preşedintele Klaus Iohannis. Înaintea evenimentului oficial însă, unui veteran de război i s-a făcut rău şi a căzut pe aleea din curtea Palatului Cotroceni, fiind resuscitat chiar de secretarul de stat în MAI, Raed Arafat, prezent la faţa locului. 

UPDATE 16.09: Președintele Klaus Iohannis a declarat, în fața presei, că este vorba de "un veteran de-al nostru" căruia i s-a făcut rău, însă a fost transportat la spital și este în stare stabilă.

Potrivit România TV, unui veteran de război invitat de recepţia de Ziua Europei de la Palatul Cotroceni i s-a făcut rău şi a căzut în incinta palatului. 

Bărbatul a fost resuscitat inclusiv de Raed Arafat, secretar de stat în MAI, aflat la faţa locului. 

Din primele informaţii, ofiţerul în rezervă în vârstă de 88 de ani a suferit un accident miocardic. Acesta a fost preluat de ambulanţă şi dus la Spitalul Universitar. 

În jur de o mie de persoane au fost invitate la recepţia de Ziua Europei de la Palatul Cotroceni. Pe listă nu se regăsesc, însă, nume sonore din politica românească, precum Victor Ponta şi Liviu Dragnea, neoficial aceştia nefiind invitaţi din cauza problemelor cu legea. În schimb, fostul preşedinte Traian Băsescu a fost invitat şi a acceptat să participe, chiar dacă şi acesta are probleme cu legea. 

Etichete: 9 Mai, barbat cazut in curte, Klaus Iohannis, Palatul Cotroceni, recepție, Traian Băsescu, ziua Europei

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE