Incident într-o intersecţie din Bucureşti. Un taximetrist a fost ameninţat cu un pistol de un şoferClipe de groază pentru un taximetrist din Capitală. Bărbatul a fost ameninţat cu pistolul de un alt şofer, în plină stradă. Taximetristul a scăpat după ce şi-a anunţat colegii prin staţie şi a sunat la 112.

Un sofer de taxi a fost amenintat cu pistolul
Un şofer de taxi a fost ameninţat cu pistolul

Şoferul de taxi a fost bocat în intersecţia dintre buluvardul Iuliu Maniu şi strada Vasile. Totul a început cu un schimb de replici, după care, bărbatul nervos a scos un pistol şi a început să-l ameninţe pe taximetrist. Acesta din urma şi-a anunţat colegii prin staţie şi a sunat de urgenţă la 112, iar atacatorul fugit, scrie romaniatv.net.

Şoferul de taxi spune că el conducea regulamentar şi că nu ar fi avut cu ce să-l deranjeze pe şoferul agresiv. Poliţiştii au deschis o anchetă şi încearcă să-l identifice pe şoferul agresiv.

Etichete: ameninţare, amenintat cu pistolul, Bucureşti, sofer amenintat, sofer de taxi, taxi, taximetrist bucuresti

0/5 COMENTARII
Mircea
30 Nov 22:49
+0
VOTURI
-0
Va agitati degeaba cu ura asta impotriva taximetristilor. Eu am rezolvat-o simplu : nu-i mai consider ca facand parte din rasa umana. Voi va suparati cand un caine nu traverseaza strada pe la trecerea de pietoni, sau cand o vaca isi face nevoile in mijlocul strazii ? Normal ca nu, doar sunt animale cu o intelgienta f. limitata.
Cris
30 Nov 16:07
+0
VOTURI
-0
Cea mai imputzita specie de bulangii in trafic E taximetristii. Ar trebui interzisi prin lege si pusi sa circule doar cu bicicleta.
anti-taximetristi
30 Nov 13:40
+0
VOTURI
-0
Saracul taximetrist. Ei care sunt cei mai disciplinati soferi. Nu a facut nimic..astia merita toti batuti pe unde sunt prinsi. Nista animale imputite. A sunat el repede prin statie..niste lasi fara creier, un adevarat pericol pentru trafic si cetateni.
Burcica
29 Nov 23:26
+0
VOTURI
-0
"Şoferul de taxi spune că el conducea regulamentar"
Hai mai, ne mintim chiar asa, pe fata? Sofer de taxi si regulamentar e un oximoron. Cateodata am impresia ca astia dau examen la incalcarea regulilor de circulatie, iar cei de pe strada sunt experti in incalcarea lor. Astia n-au acordare de prioritate, n-au semafoare, n-au opriri interzise...
N-au mama, n-au tata. Au, in schimb, statii, prin care se cheama unii pe altii la diferite actiuni de-astea, "regulamentare".
Baaa, taximortistii lu' peste! N-aveti voie niciodata sa va faceti dreptate singuri!

Si, apropo, care-i aia "strada Vasile"?
Vlad
29 Nov 19:47
+0
VOTURI
-0
Etnicul tot etnic ramane. Ei nu deranjeaza niciodata. S-au sicanat in trafic si maimuta si-a luat ce merita.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE