INCIDENT la Circul Globus. Un acrobat a căzut de la înălţime în timpul unui spectacolAcrobatul de la Circul Globus care a căzut de la înălțime, duminică, este conștient, cu o tensiune bună și se află la Floreasca pentru mai multe investigații.

Un acrobat a cazut de la inaltime in timpul unei spectacol
Un acrobat a căzut de la înălţime în timpul unei spectacol

"Acrobatul este Ionel Orzan, are 66 de ani și a început să lucreze în spectacole de circ cu o trupă de zburători (numere de trapez la înălțime) în anul 1972. Este căsătorit cu partenera sa, Ana, 62 de ani, cu care intra în Roata Morții. A căzut de la cinci metri înălțime la ultima ieșire, când i-a alunecat mâna. Este conștient, cu o tensiune bună și se află la Floreasca pentru mai multe investigații", precizează Primăria Capitalei

Un acrobat de la Circul Globus a căzut, duminică, de la aproximativ opt metri și a fost transportat la Spitalul Floreasca, fiind conștient.

Potrivit Biroului de presă al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) București-Ilfov, la fața locului s-au deplasat două ambulanțe SMURD, una dintre ele cu medic, care a constatat că acrobatul a suferit un traumatism cranio-cerebral minor.

În cauză se va deschide un dosar pentru accident de muncă de către Secția 6 de Poliție, a anunțat Biroul de presă al Poliției Capitalei.

Etichete: accident Circul Globus, acrobat Circul Globus, Circul Globus, incident Circul Globus

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE