Incident la metrou: Un tren s-a defectat, pe Magistrala 2. Călătorii au fost debarcaţiUn tren de metrou, care circula pe Magistrala M2, Pipera - Berceni, s-a defectat. Călătorii au fost debarcaţi.

Incident la metrou: Un tren s-a defectat, pe Magistrala 2. Calatorii au fost debarcati
Incident la metrou: Un tren s-a defectat, pe Magistrala 2. Călătorii au fost debarcaţi
Foto: forum.ro-trans.net

Marţi dimineaţă, în jurul orei 10.15, un tren de metrou care circula pe Magistrala M2, Pipera - Berceni, s-a defectat, iar călătorii au fost debarcaţi. Oamenii care erau în tren spun că s-au speriat pentru că au văzut fum. Potrivit acestora, mecanicul i-a rugat să coboare la staţia Constantin Brâncoveanu.

Potrivit reprezentanţilor Metrorex, defecţiunea a fost semnalată în staţia Dimitrie Leonida şi nu s-a produs niciun incendiu, conform informaţiilor primite de la Dispeceratul Central. Oficialii Metrorex au mai precizat, pentru B365.ro, că trenul defectat a fost tras către depoul Berceni, iar în urma acestui incident s-au înregistrat mici întârzieri în circulaţia trenurilor de metrou de pe Magistrala 2.

Etichete: călători, defectiune metrou, Magistrala 2, Metrorex, metrou bucuresti

0/6 COMENTARII
Un călător nemulţumit
18 mar 05:16
+0
VOTURI
-0
Şi, culmea neruşinării, se vrea scumpirea călătoriilor!!!
Florin C
17 mar 21:44
+0
VOTURI
-0
Acelasi lucru s-a intamplat si luni 16.03 la ora 08:15. Rusine!!!
Cris
17 mar 17:47
+0
VOTURI
-0
Aproape in fiecare dimineata se intampla ca sclavii care calatoresc ca sardelele spre locurile de munca de iobagi, din Pipera, sa fie debarcati ca animalele pe peron ca se strica cate un tren.
fred
17 mar 17:46
+0
VOTURI
-0
Defectiunea a fost semnalata la Dimitrie Leonida, dar trenul a continuat sa circule cu calatori pana la Constantin Brancoveanu???

Tren vechi, nu CAF? Ce intelegi prin vechi? Bombardier? Valeu, daca si alea sunt trenuri vechi, atunci Astra ce sunt? Relicve?
dasdsad
17 mar 11:52
+0
VOTURI
-0
Nu era tren CAF, ci unul vechi...
Cris
17 mar 11:49
+0
VOTURI
-0
Continua defectarea zilnica a trenurilor CAF, procurate de Metrorex pe baza de spaga. Calitatea acestor trenuri de metrou vorbeste de la sine.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE