Incident la Otopeni din cauza unei benzi pentru bagaje. Avioanele au avut întâzieri mari la decolareAeronavele TAROM au decolat duminică după-amiaza cu întârzieri de până la 20 de minute, din cauza unei defecţiuni la una dintre cele patru benzi de preluare a bagajelor, informează reprezentanţii Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti. În realitate am avut întârzieri şi de două ore.

Incident Otopeni
Incident Otopeni

"În jurul orei 16:30, la una dintre cele 4 benzi de preluare a bagajelor a avut loc o defecţiune minoră, determinând întârzieri de maximum 10-20 de minute la decolarea aeronavelor TAROM. Bagajele au fost rapid redistribuite la celelalte benzi, iar situaţia a revenit, în scurt timp, la normal", precizează reprezentanţii CNAB.

În realitate, au fost întârzieri mult mai mari, după cum arată site-ul Aeroportului Otopeni, cursa TAROM Bucureşti - Cluj-Napoca plecând la 18.55 în loc de 18.05, iar cea de Atena plecând la 17.49 în loc de 16.30. Mai mult, cursa Ryanair spre Milano, care trebuia să decoleze la 16.20 a plecat de fapt la 18.19.

Etichete: aeroporto, avioane, incident, Otopeni, tarom

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE