Incident la protestul de joi: Trei tineri care ţineau o pancartă cu mesaj religios, izgoniţi VIDEOTrei tineri care ţineau o pancartă cu mesajul "Fără mine nu poți face nimic. (Ioan)" şi o icoană cu Iisus Hristos au fost izgoniţi de câţiva protestatari, joi seară.

Incident la protestul de joi: Trei tineri care tineau o pancarta cu mesaj religios, izgoniti VIDEO
Incident la protestul de joi: Trei tineri care ţineau o pancartă cu mesaj religios, izgoniţi VIDEO
Foto: captura youtube

Filmarea de mai jos ne-a fost trimisă de un cititor pe adresa redacţiei.

Andra Matzal e povestit cum a pornit conflictul:

"Câțiva tineri desfășoară la crucea de la Universitate un banner verde electric, pe care se află o icoană cu Isus și mesajul ”Fără mine nu poți face nimic. (Ioan)”. Alți tineri din fața lor încep să scandeze vânjos: "Jos afișul! Jos afișul! Plecați de-aici! Plecați de-aici!". O doamnă sobră le cere să plece, că jignesc crucea lângă care stau. "Aici au murit oameni, doamnă! Au murit ca să plătiți voi taxe!". Ripostează o altă femeie, cu vocea sugrumată de nervi. Purtătorii de banner încep să fiarbă mocnit, anti-BOR-ii deja spumegă de furie. Imediat se și încaieră, până ce îi despart cei din jur. Ia-ți afișul și umblă! Umblă! așa a spus Ioan în Biblie, zice mulțumit un tip.

Protestele de joi au început în jurul orei 18.00. Circa 12.000 de protestari au ocupat Piaţa Universităţii. Şi în oraşele din întreaga ţară au ieşit în stradă mii de români.

Etichete: colectiv, protest, protest Bucuresti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE