Incident şocant într-o secţie de poliţie din Capitală. Un bărbat s-a sinucisUn bărbat aflat în arest pentru tentativă de omor a fost găsit spânzurat, marţi dimineaţă, în arestul Secţiei 5 de Poliţie din Capitală.

Un barbat aflat in arest pentru tentativa de omor a fost gasit spanzurat, marti dimineata, in arestul Sectiei 5 de Politie din Capitala.
Un bărbat aflat în arest pentru tentativă de omor a fost găsit spânzurat, marţi dimineaţă, în arestul Secţiei 5 de Poliţie din Capitală.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Române, o persoană încarcerată în baza unui mandat de arestare preventivă a fost găsită spânzurată.

"La faţa locului s-a prezentat un echipaj SMURD care a efectuat manevre de resuscitare, constatând decesul celui în cauză. Cercetările sunt efectuate de către Serviciul Omoruri şi Parchetul Tribunalului Bucureşti pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a survenit decesul", arată reprezentanţii Poliţiei într-un comunicat de presă.

Surse judiciare au declarat că persoana găsită spânzurată este un bărbat care era arestat pentru o tentativă de omor comisă în Ilfov.

Potrivit aceloraşi surse, incidentul s-a produs în Secţia 5 Poliţie din Bucureşti.

Etichete: sectia 5 de politie, sincidere in sectia de politie, sinucidere, sinucidere sectie de politie

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE