Incident ŞOCANT! Un tânar din Capitală a fost bătut cu bâta de un taximetrist după ce a cerut bonUn tânăr a fost bătut cu bâta de un taximetrist pentru că a cerut bon fiscal. Incidentul a avut loc în Bucureşti, iar victima a ajuns la spital cu capul spart. Clientul a făcut plângere, iar acum poliţia îl caută pe bătăuş.

Taxi BUCURESTI
Taxi BUCUREŞTI
Foto: www.universuljuridic.ro

Incidentul a avut loc în urmă cu o lună, când tânărul de 30 de ani a luat un taxi din zona Centrului vechi pentru a ajunge în zona Obor din Capitală.

Taximetristul a acceptat cursa, însă, a pretins un tarif de 25 de lei chiar dacă a pus ceasul, motivând că este vorba despre un traseu foarte scurt.

Pe drum, taximetristul a fost oprit de poliţişti pentru un control de rutină. În acel moment, clientul i-a atras atenţia agentului că taximetristul îi cere un tarif suplimentar. Vâzând că aparatul de taxat funcţionează, agentul nu a avut ce să facă. La sfârşitul cursei, pentru că nu a vrut să plătească cei 25 de lei, tânărul spune că a fost bătut cu o bâtă pe care taximetristul o avea în maşină.

Timp de câteva secunde a fost inconştient, iar apoi a fost transportat la spital. A depus plângere la poliţie, însă taximetristul nu a fost încă găsit, deşi a dat indicativul maşinii. Poliţiştii spun că indicativul nu corespunde cu descrierea autoturismului.

Tânărul a mai facut reclamatie si la firma de taxi şi va cere despăgubiri.

Etichete: client batut, tanar batut taximetrist, taxi, taxi bucuresti, taximetrist agresiv

0/6 COMENTARII
Vlad
23 mar 13:33
+0
VOTURI
-0
@Ionut si @Fox ... Multi oameni nu sunt obisnuiti sa ia taxiul, nu au reflexul de a comanda. Uite o data se grabesc si atunci iau un taxi gasit nu pe strada, ci intr-o statie de taxiuri. Si nu, nu mai sunt asa de multi pirati, sunt toti regimentati la diferite firme, insa alea nu fac niciun fel de verificare. Si se spala pe maini de orice responsabilitate, asa fac contractele cu ei.

Problema este ca primaria nu ii reglementeaza!!! Primaria si politia ar trebui sa le faca flagranturi, sa vada daca dau bon, daca cer in plus.... e atat de simplu. Te sui in taxiuri, ceri o cursa de 3 lei, daca o refuza ii iei licenta. Se duce vorba, nu mai refuza nimeni!! Faci o aplicatie unde se pot reclama problemele... ai GPS pe toate taxiurile, te duci imediat, faci un flagrant tipului si il cureti.

Nu mai dati vina pe clienti, pe victime... problema este la primarie si politie!!!
Tacsiu
23 mar 06:45
+0
VOTURI
-0
Deci, domnu' tacsimortist IonuTZ, e vina aluia ca a crezut ca e intr-un oras, nu in satra, nu? E vina aluia ca a avut incredere in primarie si militie, ca-si fac treaba si nu permit piratilor ca tine sa dea in cap oamenilor?
Iar cand militia incepe si face controale, sau primaria vrea control asupra tacsimortistilor, incep vaietele cu nationalizarile afacerilor private.

Pentru chestia asta ar trebui luati TOTI taximetristii si controlati la sange. Inclusiv la odorizant.
Esti cinstit si te doare? Sa te doara, ca si tu vezi piratii, dar nu misti un deget sa-i opresti. Asta, bineinteles, daca mai credem in Mos Craciun si taximetristi corecti.
Ionut
23 mar 00:02
+0
VOTURI
-0
Daca esti prost si iei taxiul fara comanda fara nimic. Iti mai si zice ca iti ia mai multi bani si tu continui sa-l accepti. iti meriti soarta
Xulescu
22 mar 20:06
+0
VOTURI
-0
Din pacate asa isi fac treaba politistii de la Sectia 9, de la Morarilor! Am facut si eu o plangere, am reclamat o FRAUDA FISCALA, cu dovezi clare si le-am spus sa faca cercetari, eventual un flagrant, din care ar reiesi lucruri destul de mari. Raspunsul lor?... Pai... desi persoana pe care am reclamat-o incaseaza de la absolut toata lumea bani la negru, au scos-o nevinovata pentru ca... pentru ca... ei bine, pentru ca a emis candva un bon, un singur bon, cuiva!! Deci acel bon, in opinia domnilor politisti de la Sectia 9 Politie, justifica absolut toate sumele incasate LA NERGU! Am mai multe raspunsuri de-ale lor, primite prin posta, pe care probabil le voi folosi ca sa-i reclam mai departe. In ultimul raspuns mi-au spus sa apelez la o institutie care numai frauda fiscala nu o poate ancheta!! Nu pot sa dau detalii... dar concluzia este ca asa se lucreaza la Sectia 9! Cum sa faca ei ceva, cum sa faca treaba? Nu e de competenta lor! Nimic nu este de competenta lor... Mos Craciun sa ancheteze!! Si Zana Maseluta!! Sau Alba ca Zapada...
Fox
22 mar 15:28
+0
VOTURI
-0
Imi cer scuze, am scris gresit "iau"... asa ca rectific aici si trebuie sa scriu acum minim 30 de caractere pentru asta :)
Fox
22 mar 15:25
+0
VOTURI
-0
De vina sunt cei care i-au masina de la "coltul strazii" FARA comanda. Nu ai niciun control asupra lor. Majoritatea sunt pirati cu autorizatii false lipite pe portiere. Exista aplicatii pe telefon, exista Uber, exista numere de dispecerat. Daca un taximetrist are tupeul sa iti spuna de la inceput ca nu ia in considerare aparatul, de ce continui cursa?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE