Incident la casa lui Klaus Iohannis din Sibiu. Un bărbat a aruncat o geantă în curtea reședințeiCasa familiei președintelui Klaus Iohannis de la Sibiu a fost din nou ținta unui incident suspect.

Incident suspect la casa lui Klaus Iohannis din Sibiu
Incident suspect la casa lui Klaus Iohannis din Sibiu
Foto: romaniatv.net

Potrivit România Tv, un bărbat ar fi aruncat un pachet suspect peste gardul reședinței președintelui din Sibiu. Bărbatul a fost imobilizat de agenții SPP care se află în permanență în zonă pentru a proteja reședința președintelui.

Bprbatul a declarat că a venit cu un set de documente pentru că are o problemă juridică și vrea să-i ceară ajutorul președintelui Klaus Iohannis.

Bărbatul este din Gorj și a venit până în Sibiu tocmai pentru a-i cere ajutorul președintelui Iohannis.

Nu este singurul incindent care îi pune în alertă pe cei de la SPP. Înainte ca preşedintele Klaus Iohannis să plece în vizită oficială în Polonia, soţia sa, rămasă singură la Sibiu, a fost speriată înainte de ora 5 dimineaţa, când cineva a sunat insistent la interfon. Carmen Iohannis i-a telefonat imediat şi l-a trezit pe preşedinte pentru a-i povesti întâmplarea. Supărat, Klaus Iohannis a alertat SPP-ul, care a şi pornit spre Sibiu, pentru a pune la punct planul de securitate a casei cuplului prezidenţial. Astfel, s-a montat o gheretă pentru pază peste drum de casa familiei Iohannis şi echipajul de poliţie a fost înlocuit cu unul de la Jandarmerie, scrie romaniatv.net.

La insistenţele SPP-ului, poliţiştii au reuşit să-i identifice pe cei care au sunat la poarta preşedintelui. Este vorba de trei studenţi la Facultatea de Drept din anul trei, care se întorceau chercheliţi de la o petrecere. Tinerii euforici au sunat pe la toate porţile pe lângă care au trecut. Nici prin cap nu le-a trecut că au sunat şi la poarta preşedintelui Iohannis.

Reşedinţa presedintelui Klaus Iohannis de la Sibiu este amplasată relativ aproape de centrul orasului. Avand o suprafata de 377 de metri patrati, locuinta cuprinde un corp principal, care are acoperisul renovat, dar si un panou solar si un cocos ornamental infipt in acoperis.

In spate, in curtea spatioasa, care abunda in verdeata, apare si o sera. Cunoscut de vecini drept un om gospodar, Iohannis insusi recunostea ca repara tot prin casa si ca este pasionat de cultivarea trandafirilor, care se gasesc in belsug in incinta locuintei actualului presedinte al Romaniei.

Etichete: Carmen Iohannis, casă Iohannis, incident, Klaus Iohannis, pază, Sibiu, SPP, suspect

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h