Incident violent filmat în traficul din Bucureşti. O femeie a fost bătută de iubit în maşină VIDEOUn bărbat din Bucureşti, care conducea o maşină de lux, şi-a bătut iubita, care stătea pe scaunul din dreapta. Un alt şofer, aflat în spatele lor, a văzut totul şi a intervenit. El a luat-o pe femeie în maşina lui şi a lăsat-o în siguranţă, la o secţie de poliţie.

Un sofer violent si+a batut iubita in masina
Un şofer violent şi+a bătut iubita în maşină

Scena s-a petrecut pe bulevardul Iuliu Maniu, spre ieşirea pe Autostrada Bucureşti-Piteşti. Şoferul dubei şi-a dat seama imediat că ceva nu este în regulă.

Femeia, care se afla pe locul din dreapta, era agresată de iubitul ei. Ţipa şi dădea din picioare, iar şoferul dubei a încercat să-i despartă. Maşina de lux a tras pe dreapta într-o benzinărie, potrivit romaniatv.net. Şoferul dubei i-a urmat şi a reuşit să-l convingă pe agresor s-o lase în pace. Femeia, aflată în stare de şoc, i-a povestit salvatorului că iubitul ei voia să o sechestreze. S-a speriat, i-a cerut să tragă pe dreapta, iar de acolo a pornit tot scandalul.

 

Bărbatul care a agresat-o nu a renunţat aşa uşor şi a urmărit-o pe femeie în trafic. A încercat să-şi ceară iertare, dar femeia nici n-a vrut să audă. Şoferul erou s-a oprit din drum direct la o secţie de poliţie din sectorul 6, acolo unde tânăra a putut să-l reclame pe iubitul bătăuş.

Etichete: femeie batuta, femeie batuta in trafic, scandal in trafic, sofer in trafic

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE