INCIDENTE la ROMÂNIA-UNGARIA. Poliția și firma BGS, acuzații grave: Au bătut copii, femei, bătrâniINCIDENTE GRAVE la ROMÂNIA-UNGARIA, SCOR 1-1. Sute de petarde au explodat şi zeci de fumigene au fost aruncate pe teren înaintea partidei, iar suporterii ungari au încercat să intre peste cei români de la Tribuna I, jandarmii fiind nevoiţi să folosească gazele lacrimogene.

INCIDENTE GRAVE la ROMANIA-UNGARIA.Acuzatii pentru fortele de ordine: Au batut copii, femei, batrani
INCIDENTE GRAVE la ROMÂNIA-UNGARIA.Acuzaţii pentru forţele de ordine: Au bătut copii, femei, bătrâni
Foto: prosport.ro

INCIDENTE GRAVE la ROMÂNIA-UNGARIA, SCOR 1-1. Jandarmii au evacuat o parte a fanilor români de la Inelul 1 al Peluzei Nord de la Arena Naţională după ce suporterii au intrat în conflict cu forţele de ordine. Zeci de persoane au avut nevoie de asistenţă medicală. Angajaţii BGS sunt acuzaţi că au bătut oameni nevinovaţi, potrivit realitatea.net.

INCIDENTE GRAVE la ROMÂNIA-UNGARIA, SCOR 1-1. "În zona special amenajată pentru fanii unguri s-au înregistrat incidente. În prima repriză a fost un moment tensionat cauzat de cele două galerii, care au aruncat cu obiecte pirotehnice dintr-un sector în altul şi s-a impus intervenţuia jandarmilor pentru a putea continua partida în condiţii de siguranţă. Nu s-a impus evacuarea galeriilor, dar au fost persoane scoase din stadion în vederea stabilirii identităţii şi aplicării măsurilor legale.

Ca şi date preliminare, aproximativ 30 de pesoane au fost conduse la poliţie pentru stabilirea identităţii şi efectuarea de verificări privind săvârşirea de diverse infracţiuni, deţinere şi folosite de materiale pirotehnice, adresare de injurii şi participare la scandal. Din câte cunosc, toţi sunt de naţionalitate română. Pentru alţi cinci suporteri români s-a dispus deja sancţiunea de interzicere de a merge la stadion pentru un an", a declarat Irina Drăgan.

CITEȘTE ȘI: INCIDENTE ROMÂNIA-UNGARIA, SCOR 1-1. Suporteri bătuți cu bestialitate de angajații firmei BGS. FOTO 

INCIDENTE GRAVE la ROMÂNIA-UNGARIA, SCOR 1-1. Cel mai violent episod s-a desfăşurat înainte de minutul 15, când galeria Ungariei a rupt lanţul de securitate şi a sărit să se bate cu fanii lui Dinamo şi "U" Cluj, care au fost repartizaţi în aceeaşi peluză, scrie Prosport.ro. Jandarmii şi angajaţii BGS au intervenit în forţă pentru a calma spiritele, însă cei din urmă n-au ţinut cont că printre fanii turbulenţi se aflau atât bătrâni, cât şi copii.

Preşedintele FRF Răzvan Burleanu a vorbit într-o notă pozitivă despre felul în care s-au comportat forţele de ordine.

INCIDENTE GRAVE la ROMÂNIA-UNGARIA, SCOR 1-1. "Măsurile de securitate şi-au atins scopul, oamenii şi-au făcut treaba. Sper să nu fim suspendaţi, totuşi, ăsta e gîndul cu care plec de la stadion azi. Poate va fi vorba doar de o sancţiunea financiară", a zis Burleanu la FigiSport.

INCIDENTE GRAVE la ROMÂNIA-UNGARIA, SCOR 1-1. Pe contul de Facebook al BGS, zeci de comentatori au lăsat mesaje acuzatoare sau chiar jignitoare la adresa angajaţilor firmei de pază, cu referire directă la incidentele de la meci.

Etichete: firma de pază BGS, fumigene, galerie, jandarmerie, SCOR 1-1, suporteri unguri

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h