INCIDENTE în Centrul Vechi cu SUPORTERI POLONEZI, înaintea meciului România - PoloniaŞase susţinători ai echipei naţionale a Poloniei care au participat, vineri, la un conflict spontan în Centrul Vechi al Capitalei au fost duşi de forţele de ordine ale Jandarmeriei la Secţia 14 de Poliţie. Potrivit Jandarmeriei Capitalei, unul dintre suporteri a suferit răni minore în zona capului în urma altercaţiei.

Bataie Centrul Vechi
Bătaie Centrul Vechi

A fost un conflict spontan între suporterii polonezi, deci nu cu forţele de ordine, nu cu alţi suporteri. S-a intervenit rapid, iar şase persoane au fost imobilizate şi conduse la Secţia 14 de Poliţie pentru continuarea cercetărilor", a declarat pentru News.ro căpitanul Georgian Enache, purtătorul de cuvânt al Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti.

Unul dintre suporteri, în urma conflictului, a fost rănit uşor în zona capului, mai arată oficialii Jandarmeriei.

Potrivit unor martori, suporterii, care se aflau în stare de ebrietate, s-au certat din cauza notei de plată de la restaurantul unde consumaseră o cantitate mare de alcool. Ei au distrus o parte din mobilierul restaurantului în altercaţie.

Urmează ca anchetatorii să stabilească dacă faptele suporterilor vor fi încadrate ca infracţiune şi li se va întocmi dosar penal sau vor fi sancţionaţi contravenţional. Suporterii duşi la poliţie vor avea interdicţie să vadă meciul România - Polonia de vineri seară de pe Naţional Arena.

Etichete: Centrul vechi, incidente centrul vechi, romania polonia, suporteri polonezi

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE