INCIDENTE la meciul ROMÂNIA-UNGARIA. Suporterii români s-au bătut între eiINCIDENTE la ROMÂNIA-UNGARIA, EURO 2016. SCOR FINAL 1-1. Update - un angajat BGS s-a ales cu dosar penal pentru că a bătut suporterii.

Sute de petarde au explodat şi zeci de fumigene au fost aruncate pe teren chiar înaintea partidei ROMÂNIA-UNGARIAJandarmii au intervenit în tribune după ce galeriile celor două naţionale de fotbal au pornit propriul meci, încă din momentul intonării imnurilor celor două ţări. Românii au huiduit imnul Ungariei, iar suporterii maghiari au ripostat aruncând cu petarde şi fumigene. Meciul ROMÂNIA-UNGARIA s-a încheiat cu SCORUL 1-1. Primele sancțiuni au fost anunțate.

INCIDENTE LA MECIUL ROMANIA-UNGARIA. Suporterii romani s-au batut intre ei, dar si cu ungurii
INCIDENTE LA MECIUL ROMÂNIA-UNGARIA. Suporterii români s-au bătut între ei, dar și cu ungurii
Foto: prosport.ro

INCIDENTE la ROMÂNIA-UNGARIA. SCOR FINAL 1-1.

Citește și INCIDENTE ROMÂNIA-UNGARIA. Un angajat BGS, dosar penal pentru violență

În timpul intonării imunului României, mai mulți spectatori din inelul 3 al tribunei a doua au încercat să forțeze cordonul de jandarmi și să meargă spre suporterii unguri.

Citește și Sancţiuni după incidentele de pe Arena Naţională: amenzi şi interdicţii de acces 

INCIDENTE la ROMÂNIA-UNGARIA. SCOR FINAL 1-1. S-a aruncat cu petarde și fumigene. Forțele de ordine au reacționat cu gaze lacrimogene.

INCIDENTE la ROMÂNIA-UNGARIA. Până la finalul meciului, nu suporterii unguri au pus probleme, ci tot cei români. Totuși, mobilizarea fără precedent a forţelor de ordine a împiedicat un război între suporteri. Dacă anul trecut au fost adevărate lupte de stradă, acum au fost incidente doar în tribune, stopate de intervenţia în forţă a jandarmilor.

INCIDENTE la ROMÂNIA-UNGARIA. SCOR FINAL 1-1. 46 de persoane au avut nevoie de asistenţă medicală înainte şi în timpul meciului ROMÂNIA-UNGARIA.

INCIDENTE la ROMÂNIA-UNGARIA. SCOR FINAL 1-1. „Patruzeci şi şase de persoane au avut nevoie de asistenţă medicală înainte şi în timpul meciului. 12 dintre acestea au fost duse la spital, trei la spitalul Pantelimon şi nouă la Floreasca. Motivele: diabet, fracturi toracice, fractură membru inferior, traumatisme craniocerebrale minore. Singurul caz mai grav a fost al unui tânăr de 26 de ani, care a suferit o criză de epilepsie. Toţi au fost români, cu o excepţie, o tânără de 23 de ani, care a suferit o tulburare de ritm", a declarat Bogdan Opriţa, coordonator SMURD București.

INCIDENTE la ROMÂNIA-UNGARIA. SCOR FINAL 1-1. Potrivit Jandarmeriei, 30 de suporteri români au fost conduşi, în urma incidentelor de pe Arena Naţională, la secţiile de poliţie. Și alţi cinci au primit interdicţie de a mai intra un an pe vreun stadion.

Suporterii români au pus probleme mari forțelor de ordine. Jandarmii au făcut cordon la intrarea dinspre bdul Basarabia, după ce au evacuat mai mulți suporteri români. Aceștia au devenit violenți, aruncând cu sticle. Mulți dintre ei se vor alege cu amenzi sau chiar cu dosare penale.

INCIDENTE la ROMÂNIA-UNGARIA. SCOR FINAL 1-1. A izbucnit o încăierare la peluza cu suporteri români, acolo unde sunt fani ai diferitelor echipe din campionatul românesc. Se pare că nu au putut trece peste rivalități. Un bărbat a fost rănit și, plin de sânge, a fost scos pe brațe de jandarmi. Un alt bărbat a fost imobilizat de forțele de ordine.

Etichete: Arena Naţională, dosare penale, fumigene, jandarmerie, poliţie

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE