Incidente la metrou, la stația Piața Unirii - traficul a fost afectatDouă garnituri de metrou au avut probleme marți dimineață, traficul fiind perturat timp de 15 minute. 

Circulatia pe Magistrala 2 de metrou, blocata, marti dimineata, din cauza unei defectiuni
Circulația pe Magistrala 2 de metrou, blocată, marți dimineață, din cauza unei defecțiuni
Foto: no3.ro

Marți dimineață, au fost afectate două garnituri de metrou pe Magistrala 2 Pipera - Berceni. Pasagerii au fost invitați să coboare, deoarece se simțea miros de fum. Din tunelul care desparte staţiile Constantin Brâncoveanu şi Eroii Revoluţiei a început să iasă fum.

Incidentul a avut loc in statia Constantin Brancoveanu, in jurul orei 5:40, din cauza unor instalatii arse (5 izolatori de ceramica au ars) care au si umplut statia cu miros puternic de plastic ars.

La fața locului au venit angajații Metrorex care au remediat problema, dar traficul a fost bulversat timp de 15 minute, informează România tv. 

Este al treilea incident care afectează traficul la metrou în ultima săptămână. 

Etichete: Magistrala 2, metrou, Piaţa Unirii, tren

0/1 COMENTARII
vasile
29 iul 08:53
+0
VOTURI
-0
O demisie ceva? Sau umflatii din conducere or fi legati de scaune cu lanturi? Daca o tin tot asa s-ar putea sa ajunga tot legati cu lanturi, dar in alta parte. Incidentul de saptamana trecuta cu sina rupta a fost la un pas de catastrofa!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE