Incidentul care a avut loc în fața unui supermarket din Ferentari a fost REGIZATUn scandal uriaș a avut loc joi în fața unui centru comercial din București, provocat de trei persoane cărora li s-a refuzat accesul în magazin, deoarece au refuzat să le fie verificată temperatura.

Scandal hipermarket Ferentari
Scandal hipermarket Ferentari

Reprezentanții supermarketului susțin că incidentul ar fi fost unul regizat.

„Incidentul a avut loc acum două zile și a fost regizat, cu scopul de a crea senzațional, cele două persoane purtând microfon și fiind însoțite de un cameraman profesionist.Vă confirmăm că agenții de pază au respectat procedurile, ce includ contactarea autorităților competente pentru gestionarea cazurilor de agresivitate și nerespectare a legii. Îndemnăm clienții să respecte măsurile de protecție la cumpărături, să își păstreze calmul și să pună sănătatea lor și a celorlalți pe primul loc. Facem toate eforturile pentru a preveni răspândirea virusului și suntem în permanent contact cu autoritățile", ar fi poziția oficială a supermarketului.

Scandal provocat în fața unui supermarket

„La data de 19 mai a.c., prin apel 112 a fost sesizat un scandal în derulare, într-un centru comercial din sectorul 5. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 24 Poliție, care au identificat trei persoane, doi bărbați și o femeie, care se manifestau violent, pe motiv că nu li s-ar fi permis accesul în magazin, deoarece au refuzat termoscanarea", a transmis, joi, Poliţia Capitalei.

Sursa citată a precizat că, la momentul în care poliţiştii le-au solicitat să se legitimeze, persoanele au refuzat, au devenit recalcitrante şi au manifestat un comportament agresiv, fapt pentru care au fost imobilizate şi conduse la sediul subunităţii de poliţie.

"Persoanele au fost sancţionate contravenţional, conform prevederilor Legii nr. 61/1991, pentru refuz de legitimare, provocare de scandal şi împiedicarea intervenţiei poliţiştilor în îndeplinirea obligaţiilor de serviciu", a mai transmis Poliţia Capitalei.

Pe durata stării de alertă, persoanele sunt obligate să poarte mască de protecţie în spaţiile închise, iar accesul în magazine, instituţii şi alte locaţii închise se face după ce se măsoară temperatura.

Etichete: Ferentari, kaufland, regie, scandal, supermaket

0/3 COMENTARII
Militianul
22 mai 17:15
+0
VOTURI
-0
MILITIA DE CE NU PURTA MASTI DE PROTECTIE? Nici "distanta sociala" nu au respectat-o!... Daca "contagiau" lumea cu "covid"?!
Xulescu
22 mai 17:13
+0
VOTURI
-0
Sectia 24 Militie i-a amendat pe cei doi si pentru ca "nu purtau masca", desi erau IN PARCAREA Kaufland, adica spatiu deschis! Nici cu militia nu mi-e rusine... Cand nu te alearga pe strada sa dea cu pumnii in tine (ca in sectorul 2, zona Obor), vine cu 4-5 echipaje ca sa tranteasca BATRANII la pamant!! ...Nu mai zic... (ca nu-mi vin in gand decat injuraturi la adresa lor)
Kaufland
22 mai 17:11
+0
VOTURI
-0
Cam asa intelege Kaufland sa-si respecte clientii si oamenii in varsta: cheama politia, face scandal... "Erau agresivi" -- de fapt au cerut cateva explicatii si asteptau calm!! Am urmarit filmul intreg...
La Kaufland mereu au fost probleme. Eu nici nu mai cumpar DELOC de la ei de vreo doi ani de zile!! Sunt niste nenorociti!!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE