Incompetența autorităților: trotuar recent renovat, plin de mașini. Unde și din ce cauzăTrotuarul de la intersecția a două mari bulevarde din centrul Capitalei, bulevardul Regina Elisabeta și Calea Victoriei, abia renovat de autoritățile locale, este impracticabil pentru pietoni din cauza mașinilor parcate pe acesta. Cei care au realizat lucrarea nu au montat și sâlpii lipsă, care aveau rolul de a bloca accesul mașinilor pe trotuar, motiv pentru care șoferii parchează în continuare acolo.

Potrivit Hotnews, chiar dacă parcarea subterană din Piața Universității se află la doar câteva zeci de metri de intersecția dintre bulevardul Regina Elisabeta și Calea Victoriei, șoferii nu se sfiesc în a parca pe trotuarul abia renovat. 

Autoritățile locale nu au montat stâlpii lipsă, stricați de-a lungul timpului, care urmau să blocheze accesul mașinilor pe trotuar, motiv pentru care șoferii profită de accesul pe acesta. Trecerea pietonilor este astfel îngreunată, cu atât mai mult cu cât în această zonă, aflată în mijlocul Bucureștiului, traficul pietonal este foarte intens. 

Foto: hotnews.ro

Într-un răspuns adresat Hotnews, Administrația Străzilor a precizat miercuri că cunoaște situația de la intersecția bulevardelor Calea Victoriei și Regina Elisabeta și că principala cauză a situației este vandalizarea stâlpilor de delimitare acces. Potrivit acestora, "Administrația Străzilor București va înlocui, până la finalul acestei saptamani, stâlpii de delimitare acces lipsă."

Vezi mai multe detalii despre acest subiect pe hotnews.ro.

Etichete: Administraţia Străzilor Bucureşti, bulevardul Regina Maria, calea victoriei, Universitate

0/2 COMENTARII
GicaPopa
17 iul 19:10
+0
VOTURI
-0
Parcatul ca parcatul, dar vandalizarea stâlpilor cam este infracțiune (distrugere). Pe ea nu o investighează autoritățile?
artiom
16 iul 14:42
+0
VOTURI
-0
POLITIE mai exista in tara asta?! De ce nu se dau amenzi usturatoare? De la 1000 lei in sus. A doua oara nu mai parcheaza ca la masa acasa. Oras plin de nesimtiti si cocalari.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h