Incubator de afaceri în Sectorul 3 din BucureştiPrimarul Robert Negoiță a anunţat că susține ideea dezvoltării unui incubator de afaceri în Sectorul 3. 

Incubator de afaceri in Sectorul 3 din Bucuresti
Incubator de afaceri în Sectorul 3 din Bucureşti

În cadrul dezbaterii pe tema bugetului local, edilul a propus ca acesta să fie amplasat în zona Vitan, unde Primăria Sectorului 3 dorește și edificarea de locuințe de serviciu și pentru tineri.

De asemenea, primarul Sectorului 3 a amintit și de Hotărârea Consiliului Local al Sectorului 3 nr. 180/28.03.2019, prin care se solicită Consiliului General al Municipiului București să aprobe trecerea din domeniul public al Municipiului București în domeniul privat al acestuia a unor imobile în vederea demolării și aprobarea unui proiect de dezvoltare imobiliară pe terenul situat în calea Vitan nr. 154-158, Sector 3, București.

„Susțin necesitatea dezvoltării unui incubator de afaceri în Sectorul 3, așa cum am mai spus de nenumărate ori. Această idee o avem de ceva timp în plan și vrem să o implementăm în zona în care vom amenaja și locuințele de serviciu pentru tineri", a declarat Robert Negoiță, primarul Sectorului 3, potrivit unui comunicat de presă remis la redacţie. 

Etichete: incubator de afaceri, robert negoita, Sectorul 3

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE