Încurcătură la bagaje pe aeroportul Otopeni, duminică seara. Pasagerii au așteptat două ore după eleO încurcătură s-a produs, duminică seara, pe aeroportul Henri Coandă din Otopeni, după ce 10 aeronave au aterizat la intervale scurte de timp. Bagajele au fost încurcate, iar pasagerii au așteptat mai mult de două ore să le primească.

Incurcatura la bagaje pe aeroportul Otopeni, duminica seara. Pasagerii au asteptat doua ore dupa ele
Încurcătură la bagaje pe aeroportul Otopeni, duminică seara. Pasagerii au așteptat două ore după ele
Foto: realitatea.net

Numărul mare de pasager a luat pe nepregătite personalul de pe Aeroportul Otopeni, notează libertatea.ro.

Cum zece aeronave au aterizat la intrevale scurte de timp s-a produs un adevărat haos. Oamenii așteaptă de mai bine de două ore pentru a-și recupera bagajele, care, se pare, au fost încurcate.

Printre cei prezenți pe aeroport se numără cunoscuta cântăreață de muzică populară Maria Dragomiroiu și soțul ei, jurnalistul Mihai Gâdea, jurnalistul Ovidiu Ioanițoaia, Mișu Negrițoiu și alte persoane publice.

Etichete: aeroport, bagaje, Otopeni

0/4 COMENTARII
Ionut
05 Jan 13:36
+0
VOTURI
-0
Toate cartile de pe site-ul: http://libraria-bozdocel.yshop.ro/index.html le puteti cumpara cu 10% reducere, daca faceti comanda la adresa de mail ionut.bozdoc@gmail.com!!!
Reducerea nu se acorda cartilor aflate intr-o promotie!!
Cristina
05 Jan 13:08
+0
VOTURI
-0
@Cris, oltenii de unde zboara, din Timisoara?
Praz si mere
05 Jan 13:07
+0
VOTURI
-0
mai Cris, in loc sa te bucuri ca moldovenii ridica statistica si face ca aeroportul din buCUResti sa nu se afle pe ultimul loc in Europa, stai si iti rozi unghiile de invidie. Gandeste-te cati taximetristi castiga bani pe spatele moldovenilor, ccate hoteluri, firme de transport auto si CFR. Dar tu, ca un oltean colorat ce esti, nu poti gandi in mod pragmatic.
Cris
04 Jan 19:28
+0
VOTURI
-0
Asa e de cand, de pe Otopeni, zboara frecvent si in numar mare microbuze low-cost. Te impiedici de tzarani si moldoveni prin tot aeroportul...

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE