Informare ANM de ninsori și vânt, valabilă la munte de duminică dimineațăANM a emis o informare de vânt și ninsori, valabilă de duminică până luni dimineață.

Informare ANM de ninsori si vant, valabila la munte de duminica dimineata
Informare ANM de ninsori și vânt, valabilă la munte de duminică dimineață
Foto: jurnalul.ro

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o informare privind intensificari ale vantului si ninsori moderate cantitativ la munte, valabila de duminica ora 10.00 pana luni dimineata la aceeasi ora.

In intervalul mentionat, temporar vantul va avea intensificari in toata zona montana, cu viteze de peste 65...75 km/h, iar pe crestele cele mai inalte, rafalele vor depasi 85...90 km/h, transmite ANM.

Totodata, la munte vor predomina ninsorile, ce vor fi temporar viscolite si mai insemnate cantitativ in Muntii Apuseni si in nordul Carpatilor Orientali.

Pe parcursul zilei de duminica, va ninge, in general slab cantitativ, si la altitudini mai joase in Maramures si trecator in Transilvania.

Unele intensificari ale vantului vor fi si in restul teritoriului, dar pe spatii restranse si cu viteze de pana la 50...60 km/h, mai noteaza meteorologii.

Etichete: ANM, vremea, vremea munte

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE