Informare meteo de GER în toată țara până joiAdministrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis o atenționare meteo de ger pentru toată țară. Atnționarea intră în vigoare în această noapte. 

Informare meteo de GER in toata tara
Informare meteo de GER în toată țara

ANM a emis o atenționare meteo de ger și vânt puternic. Atenționarea este valabilă în intervalul 18 ianuarie, ora 23 – 21 ianuarie 2016, ora 10.

"În intervalul menţionat, vremea va fi deosebit de rece în majoritatea regiunilor. În sudul, estul şi centrul ţării vor fi temperaturi maxime preponderent negative, iar dimineaţa şi noaptea va fi ger, cu minime de -15....-10 grade, iar izolat în Muntenia, Oltenia şi sud-estul Transilvaniei se vor înregistra valori termice în jurul a -20 grade.

În noaptea de luni spre marţi (18/19 ianuarie) şi în prima parte a zilei de marţi (19 ianuarie), în Moldova, Dobrogea şi estul Munteniei, temporar, vântul va mai avea intensificări, cu viteze de 45...50 km/h, izolat peste 60 km/h în zona litorală, spulberând zăpada depusă în zilele precedente.

Vremea se va menţine deosebit de rece, local geroasă noaptea şi dimineaţa pînă în jurul datei de 26 ianuarie", anunță ANM. 

Etichete: ANM, atenţionare meteo, ger

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h