INFORMARE METEO de vreme rea: Frig, ploi şi vânt în toată ţara. La munte va ningeAdministraţia Naţională de Meteorologie a emis, luni, o informare meteo de ploi, vânt şi vreme rece în toată ţară, precum şi ninsori consistente la munte, valabilă în intervalul 22 martie, ora 09.00 – 24 martie, ora 18.00.

INFORMARE METEO pentru urmatoarele zile: Vreme rece in toata tara, ploi, vant si ninsori la munte
INFORMARE METEO pentru următoarele zile: Vreme rece în toată ţara, ploi, vânt şi ninsori la munte

Informarea meteo emisă de ANM vizează  precipitaţii în general moderate cantitativ, ninsori consistente la munte, intensificări ale vântului şi răcire a vremii, la nivelul întregii ţări.

Potrivit meteorologilor, în intervalul 22 martie, ora 09.00 – 24 martie, ora 18.00, se vor semnala precipitaţii în toată ţara.

Vor fi ploi, iar începând din noaptea de miercuri spre joi (23/24 martie), în estul şi în sud-estul Transilvaniei şi în jumătatea de nord a Moldovei precipitaţiile vor fi mixte. La munte vor predomina ninsorile, mai consistente în Carpaţii Meridionali şi de Curbură.

În sudul, estul şi centrul teritoriului se vor cumula, în special în data de 23 martie, cantităţi de apă de 15...25 l/mp, iar local, mai ales în zona deluroasă, peste 30 l/mp.

Vântul va avea intensificări temporare, cu precădere pe parcursul zilei de23 martie, în majoritatea zonelor, cu rafale de peste 55...60 km/h în regiunile sudice şi la munte.

Valorile termice diurne vor fi în scădere, caracterizând, în cea mai mare parte a ţării, o vreme rece pentru ultima decadă a lunii martie.

Etichete: alerta meteo, ANM, meteo, prognoza meteo, vreme, vremea rea

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE