INFORMARE METEO: Vin NINSORILE, în sudul ţăriiAdministraţia de Meteorologie (ANM) a emis, sâmbătă, o informare meteorologică, potrivit căreia, în mai multe judeţe din sudul ţării vor apărea precipitaţii mixte, sub formă de lapoviţă şi ninsoare.

INFORMARE METEO: Vin NINSORILE, in sudul tarii
INFORMARE METEO: Vin NINSORILE, în sudul ţării

Potrivit ANM, în perioada 25 octombrie ora 16.00 – 26 octombrie ora 12.00, se vor semnala precipitaţii mixte şi intensificări ale vântului, în mai multe judeţe din sudul ţării.

"În intervalul menţionat, în sudul ţării şi în special în judeţele Dolj, Olt, Teleorman, Giurgiu şi Călăraşi, ploile se pot transforma în lapoviţă şi ninsoare. Vântul va continua să prezinte intensificări în sud-estul ţării şi pe crestele montane, cu viteze de 50...60 km/h, iar pe arii restrânse 60...70 km/h", anunţă ANM.

Capitala şi alte 5 judeţe din sudul ţării se află în prezent sub COD GALBEN de vânt puternic. Avertizarea este valabilă sâmbătă, în intervalul orar 14.00 - 20.00.

Vântul puternic a făcut prăpăd în Capitală. 23 de maşini au fost avariate de copacii căzuţi de vineri de la ora 14.00 şi până sâmbătă la ora 11.00

Etichete: Administraţia Naţională de Meteorologie, cod galben, cod galben vânt, informare meteo, informare meteorologica, lapoviţă, ninsori, vremea în bucureşti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE