INFORMARE METEOROLOGICĂ DE POLEI ŞI PRECIPITAŢII MIXTE, în Bucureşti şi alte zone din ţarăAdministraţia Naţională de Meteorologie (AMN) a emis o informare meteo de polei şi precipitaţii mixte, valabilă în cursul zilei de miercuri, atât în Bucureşti cât şi în alte zone din ţară. 

Astfel, în data de 6 ianuarie 2016, între orele 04 dimineaţa şi 22 seara, temporar vor fi precipitaţii mixte ce vor favoriza formarea poleiului, iar aria acestora va fi în extindere treptată dinspre partea de sud-vest a teritoriului, cuprinzând cea mai mare parte a ţării.
Spre sfârşitul nopţii de marţi spre miercuri (5/6 ianuarie), depunerile de polei se vor semnala local în Oltenia, sudul Banatului şi sud-vestul Munteniei, iar în prima parte a zilei de miercuri, 6 ianuarie, poleiul se va forma şi în restul Munteniei (inclusiv zona Municipiului Bucureşti) şi pe arii restrânse în Dobrogea. După-amiaza şi în prima parte a nopţii de miercuri spre joi (6/7 ianuarie) poleiul va fi prezent local şi temporar, mai ales în regiunile din jumătatea de nord a ţării.

Începând din cursul nopţii de 6/7 ianuarie (miercuri/joi) vor predomina ninsorile, în special în nord-est şi în zona de munte, iar în sud-est va ploua şi se vor cumula cantităţi de apă mai importante.

În funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor, Administraţia Naţională de Meteorologie va actualiza prezentul mesaj.

Etichete: ANM, Bucureşti, informare meteorologica, miercuri 6 ianuarie 2016, polei

0/1 COMENTARII
Ionut
05 ian 13:30
+0
VOTURI
-0
Toate cartile de pe site-ul: http://libraria-bozdocel.yshop.ro/index.html le puteti cumpara cu 10% reducere, daca faceti comanda la adresa de mail ionut.bozdoc@gmail.com!!!
Reducerea nu se acorda cartilor aflate intr-o promotie!!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h