INFOTRAFIC BUCUREŞTI. Situaţia TRAFICULUI din CAPITALĂIn conditiile avertizarilor meteorologice, Cod Portocaliu de ninsori abundente si viscol, emise de ANM, in Bucuresti, ninge abundent si s-a depus strat consistent de zapada pe carosabil.

Bucuresti vs. Zapada, varianta 2016 GALERIE FOTO
București vs. Zăpadă, varianta 2016 GALERIE FOTO
Foto: Vlad Eftenie

INFOTRAFIC BUCUREŞTI. În CAPITALĂ se circulă în condiţii de IARNĂ. 

UPDATE 8.23: Pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti şi Aeroportul Internaţional Bucureşti Băneasa Aurel Vlaicu, traficul aerian se desfăşoară în condiţii de iarnă, cu ninsoare şi vânt în rafale, care transportă zăpada la sol.

Nicio cursă nu este anulată pe Aeroportul Henri Coandă din cauza condiţiilor meteo. Unele zboruri pot înregistra întârzieri de aproximativ treizeci de minute la decolare, determinate de degivrarea aeronavelor, întârzieri care punctual pot ajunge sau depăși o oră. Pe ambele aeroporturi ale Capitalei se intervine constant cu utilaje proprii pentru menţinerea suprafeţei de mişcare în condiţii optime şi sunt asigurate condiţiile pentru desfăşurarea în deplină siguranţă a operaţiunilor aeriene.

Informaţii în timp real despre situaţia zborurilor pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti pot fi găsite pe pagina de web www.bucharestairports.ro. Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti recomandă pasagerilor să îşi ia măsurile necesare pentru a se prezenta în timp la aeroport.


UPDATE 8.20: Reprezentanţii ISU au mai intervenit şi în Bucureşti, unde trei copaci au fost doborâţid e vânt.

UPDATE: Două maşini au derapat în şanţ între Afumaţi şi Ştefăneşti. O autospeciala ISU se afla la fata locului, anunţă ISU Bucureşti. 
de asemenea, o maşină a rămas blocată între Afumati si Sindrilita. La fata locului s-au trimis o autospecială. În interiorul vehicului se aflau două persoane. 

ANUNŢ BRIGADA RUTIERĂ

In acest moment, pe toate arterele rutiere din Capitala se circula in conditii de iarna, nu sunt intersectii blocate si nu au fost raportate probleme in ceea ce priveste circulatia vehiculelor.

INFOTRAFIC BUCUREŞTI. În CAPITALĂ se circulă în condiţii de IARNĂ. Nu sunt semnalate mijloace de transport public blocate.

ANUNŢ ISU BUCUREŞTI

Pe parcursul nopții, la sediul ISU B-IF a fost asigurată funcționarea Centrelor de Coordonare şi Conducere a Intervenției aferente Municipiului Bucureşti şi județului Ilfov. Până la ora 06:00, în Bucureşti nu au avut loc evenimente asociate codului meteorologic portocaliu. În județul Ilfov sunt afectate 10 posturi de transformare a energiei electrice, în localitatea Petrăchioaia.

RECOMANDĂRILE POLIŢIEI RUTIERE

INFOTRAFIC BUCUREŞTI. În CAPITALĂ se circulă în condiţii de IARNĂ. Politistii Brigazii Rutiere recomanda conducatorilor auto sa circule cu prudenta, sa adapteze in permanenta viteza la conditiile meteo rutiere si a unui carosabil acoperit, sa pastreze o distanta suficienta fata de vehicului din fata pentru a putea frana in conditii de siguranta, sa nu bruscheze comenzile autoturismului, sa asigure o buna vizibilitate a parbrizului, lunetei, geamurilor laterale si oglinzilor retrovizoare.

Autovehiculele trebuie echipate corespunzator, cu anvelope specifice sezonului rece si circulatiei in conditiile unui carosabil acoperit cu zapada, mâzgă sau polei, iar deplasarea sa se faca doar daca este strict necesar si nu exista alt mijloc de transport in zona unde trebuie sa se deplaseze.

Politistii vor aplica sanctiuni in cazul in care autovehiculele aflate in circulatie, in conditiile unui carosabil acoperit cu zapada, nu vor fi echipate cu anvelope de iarna.

INFOTRAFIC BUCUREŞTI. În CAPITALĂ se circulă în condiţii de IARNĂ. Totodata recomandam conducatorilor de vehicule sa nu opreasca sau sa stationeze in locuri nepermise, pe traseele mijloacelor de transport in comun, pe trecerile de pietoni sau la colturile intersectiilor, pentru a nu obtura vizibilitate altor conducatori auto care doresc sa iasa de pe strazi laturalnice si totodata sa poata permite utilajelor de deszapezire sa intervina pentru a inlatura zapada de pe suprafata carosabila.

Recomandam conducatorilor de vehicule sa circule doar daca este strict necesar cu autoturismele personale si sa foloseasca mijloacele de transport.

INFOTRAFIC BUCUREŞTI. În CAPITALĂ se circulă în condiţii de IARNĂ. Pietonilor le recomandam sa circule doar pe trotuare, sa traverseze carosabilul doar prin locurile special amenajate si la culoarea verde a semaforului electric, dupa ce s-au asigurat temeinic ca traversarea se face in conditii de siguranta iar conducatorii de vehicule le-au inteles intentia de a traversa.

In speranta ca aceste recomandari vor limita problemele intalnite in circulatia pe drumurile publice, politistii Brigazii Rutiere multumesc tuturor participantilor la trafic pentru intelegere.

Etichete: Bucureşti, circulatie iarna bucuresti, prima zapada bucuresti, trafic, trafic Bucureşti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE