INFOTRAFIC: Circulaţia pe Autostrada A3 şi A1, îngreunată din cauza ceţiiCirculaţia pe Autostrada A3 Bucureşti-Ploieşti este îngreunată din cauza ceţii, vizibilitatea fiind redusă, pe alocuri sub 50 de metri. Şi pe Autostrada A1 Bucureşti-Piteşti vizibilitatea este redusă, potrivit centrului Infotrafic. 

INFOTRAFIC: Circulatia pe Autostrada A3 si A1, ingreunata din cauza cetii
INFOTRAFIC: Circulaţia pe Autostrada A3 şi A1, îngreunată din cauza ceţii

Marţi dimineaţă, vizibilitatea este redusă pe alocuri sub 50 de metri, pe Autostrada A3, din cauza ceţii, iar pe Autostrada A1 vizibilitatea este redusă la aproximativ 100 de metri pe raza judeţului Ilfov, informează centrul Infotrafic al Poliţiei Române, citat de românialiberă.ro.

Şi în Bucureşti circulaţia este îngreunată din cauza ceţii.

Marţi dimineaţă, meteorologii au emis o atenţionare nowcasting Cod galben de ceaţă la periferia Capitalei şi în mai multe judeţe din sudul ţării.

Circulaţia mai este îngreunată pe Autostrada A1, la kilometrul 28, din cauza unor lucrări la pod. Aici, traficul rutier de pe sensul de mers Bucureşti - Piteşti a fost deviat pe banda a doua a sensului opus.

De asemena, de luni până joi, între orele 6:00 şi 22:00, pe DN1 Bucureşti - Braşov se aplică restricţia de circulaţie pentruvehiculele rutiere cu masa totală maximă autorizată mai mare sau egală cu 7,5 tone, altele decât cele destinate exclusiv transportului de persoane.

Etichete: Autostrada A1, autostrada A3, ceaţă autostradă, centrul infotrafic, circulaţie îngreunată

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h