Infractori în uniformă, în BucureştiDoi falsi politisti i-au deposedat de bunuri si bani pe trei bucuresteni
Doi falși politisti i-au deposedat de bunuri și bani pe trei bucureșteni

În urma cercetărilor, în sarcina celor doi falşi oameni ai legii s-a stabilit că, la data de 31 octombrie 2011, i-au acostat pe G. M., I. R. şi M. F., imediat după ce au ieşit dintr-o agenţie de pariuri din Sectorul 3. Pretinzând că sunt poliţişti, fără a le prezenta un document în acest sens, cei doi au iniţiat un control corporal asupra jucătorilor la pariuri sportive. Falşii poliţişti le-au cerut acestora să pună într-un săculeţ toate bunurile aflate asupra lor. Părţile vătămate s-au conformat şi au pus în săculeţ suma de 1.200 lei şi trei telefoane mobile. Autorii au plecat cu bunurile respective, spunând-le că se duc să le verifice.

Totodată, în urma verificărilor, s-a stabilit că autorii au fost chemaţi de către S. Ş. de 22 de ani, din Bucureşti, care se afla în incinta agenţiei şi a văzut că părţile vătămate au câştigat suma de 1.200 lei.

Cercetările sunt continuate de Secţia 13 Poliţie, cu G. C. şi S. Ş. în stare de reţinere, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de uzurpare de calităţi oficiale şi furt calificat, respectiv instigare şi complicitate la furt calificat şi cu G. F. arestat în altă cauză.

Etichete: infractor, poliţist

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE