Iniţiatorul "reţelei citostaticilor", Vlad Voiculescu noul şef de cabinet al ministrului de FinanţeVlad Voiculescu intră în echipa Ministerului de Finanţe, în calitate de director de cabinet al ministrului Anca Dragu, informează Ministerul Finanţelor.

Initiatorul "retelei citostaticilor", Vlad Voiculescu noul sef de cabinet al ministrului de Finante  (Foto twitter.com)
Iniţiatorul "reţelei citostaticilor", Vlad Voiculescu noul şef de cabinet al ministrului de Finanţe (Foto twitter.com)

Vlad Voiculescu se intoarce in tara dupa 14 ani petrecuti la Viena, unde a absolvit cursurile de licenta si master ale Vienna University of Economics and Business Administration si a acumulat o experienta de peste 10 ani in domeniul financiar, informeaza Ministerul de Finante.

Ultima pozitie detinuta de Vlad Voiculescu a fost de vicepresedinte in cadrul Diviziei de Finantari de Infrastructura a Erste Group Bank AG.

Vlad Voiculescu este, de asemenea, implicat in mai multe proiecte sociale, in special in domeniul sanatatii. El este initiatorul MagiCAMP, iar din iunie 2013 indeplineste rolul de vicepresedinte si trezorier al European Cancer Patient Coalition.

Vlad Voiculescu a devenit cunoscut în urma documentarului "Reţeaua", realizat de Claudiu Mitcu şi difuzat de HBO, în care este prezentată problema aprovizionării cu medicamente specifice necesare bolnavilor de cancer. Voiculescu este cel care a creat o reţea de voluntari, organizaţi pe internet şi prin cunoştinţe, care aduceau în România citostatice cumpărate de persoane fizice, cu reţete eliberate de medici români, de la farmacii din Ungaria şi Austria, medicamente pe care sistemul medical românesc nu le oferea pacienţilor, deşi era obligat legal să o facă, scrie romaniatv.net. 

Etichete: Anca Dragu, director cabinet, Ministerul de Finanţe, vlad voiculescu

0/1 COMENTARII
Cris
25 Dec 15:48
+0
VOTURI
-0
Deci purcica de la Ministerul de Finante a instalat un infractor la dreapta sa. De ce nu ma mira?

Tara de iobagi, care platec ca prostii taxe, in timp ce escrocii se imbuiba.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE