INML: 18 victime din COLECTIV aveau concentrații letale de monoxid de carbonToate cele 26 de persoane care au decedat în noaptea de 30 octombrie la clubul Colectiv aveau în sânge monoxid de carbon şi acid cianhidric în doză toxică, iar la 18 dintre acestea, concetraţiile erau peste valorile letale, potrivit rezultatelor analizelor toxicologice efectuate de INML.

INML: 18 victime din COLECTIV aveau concentratii letale de monoxid de carbon
INML: 18 victime din COLECTIV aveau concentrații letale de monoxid de carbon

Tinerii din Clubul Colectiv au murit intoxicați, arată un raport al Institutului de Medicină Legală. Medicii legiști au stabilit că în cazul a 18 dintre cele 26 de persoane care și-au pierdut viața la fața locului, în noaptea de 30 octombrie, au fost detectate concentrații mari de monoxid de carbon și acid cianhidric în sânge. Concentrațiile depășeau cu mult limitele letale, potrivit raportului. 

De asemenea, se mai menționează în raportul INML, efectele toxice ale substanțelor prezente în club în momentul incendiului se manifestă imediat, dar multe determină efecte și după o perioadă de timp. 

46 de de decese au fost înregistrate în urma incendiului din Clubul Colectiv. Jurnalista Teodora Maftei a murit, luni, la spitalul din Israel unde fusese transferată în urmă cu câteva zile. 

Bateristul trupei Goodbye to Gravity, Bogdan Enache, a murit, duminică seară, după ce a intrat în stop cardiorespirator în aeronava care îl transporta la o clinică din Elveţia şi care a fost întoarsă din drum.

Etichete: colectiv, incendiu, INML, Institutul de Medicină Legală, raport

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h