Înregistrare video cu al treilea suspect al atentatelor de la Bruxelles, publicată de PoliţiePoliția belgiană a difuzat luni o înregistrare video cu cel de-al treilea suspect al atentatelor din 22 martie de pe aeroportul Bruxelles-Zaventem.

Inregistrare video cu al treilea suspect al atentatelor de la Bruxelles, publicata de Politie
Înregistrare video cu al treilea suspect al atentatelor de la Bruxelles, publicată de Poliţie
Foto: bbc.co.uk

"Este o nouă înregistrare video care nu a fost încă difuzată", a declarat un purtător de cuvânt al parchetului federal, conform AFP, citată de Agerpres.ro.

În aceste imagini apare bărbatul care purta o jachetă bej și o pălărie închisă la culoare trasă pe ochi, ochelari, împingând un cărucior cu bagaje pe care se afla o geantă mare neagră. Alături de el (nefiind clar în imagini) se află autorii atacurilor sinucigașe Ibrahim El Bakraoui și Najim Laachraoui, deja identificați.

Potrivit unei surse apropiate investigației, anchetatorii lucrează încă la ipoteza potrivit căreia 'bărbatul cu pălărie' ar putea fi Fayçal Cheffou, singurul inculpat și arestat în acest dosar până în prezent. Acesta nu colaborează cu anchetatorii. 

Atentatele din 22 martie de la Bruxelles s-au soldat cu 35 de morți, potrivit celui mai recent bilanț comunicat luni de autoritățile belgiene și în care nu sunt incluși cei trei autori ai atentatelor sinucigașe, doi la aeroport și unul la metrou.

Etichete: atentat bruxelles, suspect bruxelles

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE