Înregistrări cu Mircea Băsescu, depuse la DNA, în dosarul de şantaj cu Bercea MondialPavel Abraham, avocatul rudelor lui Bercea Mondial, depune, astăzi, la DNA Constanța, înregistrări video și audio cu Mircea Băsescu, în dosarul presupusei șantajări a acestuia de către rudele lui Bercea Mondial, anunță Antena3.

Fiul lui Bercea Mondialu a depus plangere penala impotriva lui Mircea Basescu
Fiul lui Bercea Mondialu a depus plângere penală împotriva lui Mircea Băsescu

Avocatul s-a prezentat astăzi la DNA Constanța, declarând că acestea sunt "imagini clare" cu Mircea Băsescu, fratele președintelui Traian Băsescu. Abraham a spus că înregistrările ar trebui să clarifice mai multe aspecte și să schimbe cursul anchetei, scrie jurnalul.ro. 

Fiul lui Bercea Mondial, inculpat de DNA în dosarul privind santajarea lui Mircea Băsescu 

Potrivit avocatului Pavel Abraham, înregistrările sunt atât video cât și audio și ar conține imagini cu și despre Mircea Băsescu care face referire la banii din cazul șantajului.

Judecători: Banii promişi lui Mircea Băsescu de familia lui Bercea au fost însuşiţi de intermediar 

Mircea Băsescu, fratele președintelui Traian Băsescu, a participat la organizarea unui flagrant împotriva ginereului lui Bercea Mondialu, care l-a șantajat cu dezvăluirea unor ilegalități. Ginerele lui Bercea a fost ridicat de procurori din casa lui Mircea Băsescu. Nepoata lui Bercea Mondialu este fina lui Mircea Băsescu. Florin Anghel, fiul lui Bercea Mondial, susține într-o înregistrare audio difuzată de Antena 3 că i-ar fi dat 700.000 de euro lui Mircea Băsescu, din care 300.000 ar fi mers spre Traian, pentru a obține o sentință mai bună. Avocatul lui Mircea Băsescu spune că acesta a fost șantajat cu fapte nereale de implicare în acte de trafic de influență. Avocatul mai spune că Mircea Băsescu a fost amenințat cu violență fizică de familia lui Berca Mondialu. Mai multe, aici. 

Etichete: bercea mondial, DNA, dosar santaj, inregistrari, mircea Băsescu

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE